@klaudiqaaa@14 Tak to ti držím palce,akurát som bol v Bratislave s bratom. On robil pohovor na Stevarda do lietadla. Vyberajú z BA,Prahy,Viedne. V každom meste je ich asi 100 ,takže to máme 300 ľudí a z toho vyberú 50. Celý pohovor aj test je v angličtine ,ktorú musíš dokonale ovládať. A ak sa ti nebodaj podarí dostať ďalej,čaká ťa školenie v inej krajine ktoré stojí 550 eur cca. To školenie nemusíš urobiť,na konci máš záverečný test a keď ho neurobíš tak peniaze sa ti nevrátia. Ak urobíš aj ten,ešte musíš zaplatiť 2500 eur za oblečenie ktoré budeš nosiť a ostatné náklady kurzu. Takže prajem veľkú zábavu. A to som hovoril ešte teraz o takej leteckej spoločnosti ,ktorá nieje jedna z tých najlepších. :- )
@swaan keď niečo naozaj chcem tak to vždy dosiahnem pokiaľ ma príjmu na výšku do ameriky tak letuškou byť nebudem chcieť... Ale ak ma nepríjmu tak pôjdem do prahy a popri tom by som chcela robiť letušku, uvidím ešte ako to osud zariadi ^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a potom tam buď ostať, alebo niečo "vo fachu" každopádne nejaká biochémia, prípadne biotechnológia
a za ďalších 5 rokov už nebudem pracovať. Budem podnikať
@3mm programator cnc ?
Samé reálne a perspektívne veci.
Japonologička by som chcela byť