Letná teplota je ideál okolo 26-30 Viac je horúco, ale aj také dni mám rád, ak nie je tak vkuse dva týždne. A zasa ja som už v lete nastavený tak, že ak je raz 30, tak takých 20 je pre mňa treskúca zima a beriem si tri vrstvy na seba... A toto leto ešte poriadne teplo nebolo, či akože ten ani nie týždeň je už priveľa?
Na Záhorí bolo teplo (čo si pamätám) vždy. Veľké. A nevadí mi to. Skôr mám pocit, že v minulosti boli v lete pravidelne večer búrky, teraz je sucho. Za posledných pár rokov si ich veľa nepamätám a keď už, tak sa vžd ochladilo dlhodobo...
Cez den znesiem uz aj tych 35 (ak som neni v betonovej Bratislave) ale niekde pei vode/doma, ale co ma najviac serie je ked je v noci este pomaly 30 a ja sa v priemere cca tych 30 krat zobudim na to zr zo mna tecie pot a je mi na vracanie
Idealne leto by bolo pre mna cez den 25-28 a v noci max. 18
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Leto neznášam a áno, zdá sa mi že každé leto je to o niečo horšie...
nechcem povedat ale, ze leto vyslovene neznasam, len som skratka stastnejsia, ked nie je
A ideal je 25° (= mozem nosit iba saty cez den aj v noci)
Max 26 by som brala, ale tieto letá u nás sa ťažko znášajú bez mora.. Už nech je jeseň
ani tych 35 mi nevadi az tak...ale nemusi byt ze stae mega horuco
pod 25 som nestastna
Ale tak maximalne denne nech su v pohode 32 i 34, len preboha nech sa v noci ochladi a da sa spat a rano to znova nabieha
30°+
Idealne leto by bolo pre mna cez den 25-28 a v noci max. 18