Zlatý retriever, labrador akejkoľvek farby, šteňa nemeckého ovčiaka je strašne krásne Potom bígl je krásny pes, z menších yorkshire, maltezák, fúzač... Ale hafanov všeobecne ja mám moc moc rada, takže...
Nemecký boxer, cane corso, bandog, argentínska doga, nemecká doga, brazílska fila, americký staford, pitbul, kaukazský ovčiak a samozrejme francúzsky buldoček
Labrador čokoládovo hnedý je pes ktoreho chcem mat pisat dalej rasy ktore mam rad by bolo zbytocne kedze to je vacsina skor napisem tie co nemam rad a tj. male baterkove psy typu civava,ratlik,yorkshir dalej pudel a chrt tieto rasy fakt ze moc nemusim..
slovenský čuvač je úplne super psík, alebo československý vlčiak je nádherný úplne, aj husky a malamut. pyrenejský horský pes, briard, mops, borderská kólia a ešte puli je úplne nádherný
@bobomir vyšlachtil ho istý Holanďan pán Saarloos z nemeckého ovčiaka a vlka (iný poddruh ako u ČSV). Sú lepšie cvičitelnejší. Jeho zámerom bolo vyšlachtiť zdravého psa v ktorom nie sú podtlačené dobré vlastnosti vlka - spoločenskosť, dobrá orientácia v prírode a vynikajúce zdravie. Títo psi napríklad veľmi veľmi zriedkavo ochorejú na psinku....atď
@azizi teta ma chovnu stanicu papilonov ( nie stanicu ako stanicu 30 jej ich beha okolo domu a chodia na sutaze ) zlate psy ale neviem ja by som to doma nechcel treba sa tomu strasne starat o srst
@vlcica1989 a co ich pudy ? daju sa pouzivat ako strazne na stata oviec ? znamy mal psa ktori mu roztrhal ovcu tak musel prec (neroztrhal jednu a + zdemoloval kurnik a kralikaren bol velky lovec a nedal sa ustriehnut )
@freedomko "zlé" vlčie pudy boli potlačené a nebol šlachtený za nejakým priamym účelom. Chcel len vyšlachtiť zdravého psa. Cvičil ich ako vodiacich istú dobu
@freedomko jej, ozaj? Papilloniky su velmi zlate ked sa tak spolu hraju, santia, behaju... Taka carovna motylia svorka Aj ja mam papillonika, sucku. A este co ma na tom plemene fascinuje, ze napriek tomu, ze su to taki mali psici su stasne inteligentni, velmi rychlo sa tiez ucia a aj ich to bavi, su proste super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
ale najlepšie sú aj tak "zmesky"
toto je môj zatial nedostupný sen....zatial
moje tri naj
Naša Sheila
CSV:
teraz povedz, že máš najradšej rasu retropsov a nemáš najradšej retropsov, lebo inak ti obúcham gramatiku o hlavu
chceš českoslovensého vlčiaka? viem zohnať štence, za dobrú cenu
- Akú rasu psov máš najradšej?
- (rasu) Retropsov.
no tak sorry, a to aké plemeno? nepoznám, kto to vyšlachtil a z čoho?
ak chceš ďalšie info tak TS
hej hej už som si to zistil, dík za info
@vlcica1989 a co ich pudy ? daju sa pouzivat ako strazne na stata oviec ? znamy mal psa ktori mu roztrhal ovcu tak musel prec (neroztrhal jednu a + zdemoloval kurnik a kralikaren bol velky lovec a nedal sa ustriehnut )
Taketo dve sučiny mam doma
a takéto mam najradsej plus este DOBERMAN a BIELY OVČIAK
jack russel sa mi lubi
ale ani na Stredoázijskeho pastierskeho nedám dopustiť. Mal som troch, veľmi dobrý, verný pes.