chodím iba na facebook a birdz z toho:
a) facebook používam iba na komunikáciu, zvyknem si písať s +- 2 osobami, preto na facebooku trávim pomerne málo času (prihlásim sa, pozriem či mám správu, prípadne odpíšem, odhlásim sa)
b) na birdzi bežne sledujem fóra a novinky, ale idem sem aj keď sa nudím, vtedy náhodne prezerám niekoľko rokov staré diskusie, čítam blogy, píšem...
cez školský rok to bol fb, lebo tam tá komunikácia je dosť potrebná, rozoberali sme úlohy, písomky etc. .. ale teraz si píšem tak s dvoma ľuďmi + so súrodencami a scrollovať nástenku ma nebaví ... radšej idem semka komentujem, stalkujem a ako v @4 keď sa nudím, tak čítam staré fóra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a) facebook používam iba na komunikáciu, zvyknem si písať s +- 2 osobami, preto na facebooku trávim pomerne málo času (prihlásim sa, pozriem či mám správu, prípadne odpíšem, odhlásim sa)
b) na birdzi bežne sledujem fóra a novinky, ale idem sem aj keď sa nudím, vtedy náhodne prezerám niekoľko rokov staré diskusie, čítam blogy, píšem...
sečteno a podtrženo, na birdzi trávim času viac
@1