Aku ste povedali, alebo napisali najvecsiu hovadinu???
Ja som raz pozerala CSI a prisiel bratranko a zacali sme spolu pozerat a po pol hodine cez reklamu povedal: A to co za rozpravku prepni radsej na CSI. A pritom to bolo CSI.. jooj tak to je pripad...
to bola hrozne velka diera..ale nenormalne a nebolo o com..proste by si do nej siel a...pan ooooo taketo reci pocas vyucovania ...proste hovorim susedovi nieco uuuuplne ine nez si myslel profesor ..a on na mna takto jebo ..nepochopil nik ze?
ja som si pisala s Luciou na ICQ a chcela som jej napisat ze aky pan taky pes a namiesto toho som jej napisala aky pan taky majtel a to taky veci bolo vela ale nespomeniem si teraz
Sme boli na Ukrajine a na hranici kontrolovali skodovku a ja s braskom sme pozerali von oknom a ja som sa zacala rehotat.. Potom mi povedal ze sa smejem jak koza a ja na to ze drz hubu ty maciatko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
niesom uchylna
"Doneste okno! Prva gymnazialna defenestracia!"
ktosi: preco si toho tolko toho vypila
ja: ved to bolo dobre, skoro ako alpa...
no...a co si o mne vtedy museli vsetcia pomysliet .D
ale strasne sa mi smiesni jedna hlaska co pvedal spoluziak ale uplne vázne - moja jedina nevyhoda je ze si neviem prdnúť naschval
Ja som si práve písala na birdzi a debatu som počúvala len na pol ucha, ale suverenne som zahlásila: Pes je stredný rod a píše sa kuťa.
Mali ste vidieť ten výbuch smiechu
ale opačne otočený,alebo kyám čuchanid,zasli lamply...