Aj keď mnohí tvrdia,že markíza je len samá komercia-možno je to aj pravda,ale ponúka nám podľa mňa najlepší progam..STV1 je bez urážky dosť nuda,výnimkou je minimum dobrých filmov a Dr.House ..Jojka,to sú samé kriminálky,všetky na jedno kopyto-a čo ma na nich najviac štve,že odkúpia seriál-konkrétne hovorím o Nezvestných (LOST) ,ktorý som sledovala so zovretými päsťami poctivo každú nedeľu aj keď dávali dve časti po sebe,a potom to presunuli až na úplne nočnú hodinu,no a nakoniec ho úplne prestali vysielať.Pritom nebol ani na začiatku konca a zrovna toto je mimoriadne napínavý seriál,kde nesmieme byť vytrhnutý z kontextu s tratiť niť..takže z týchto slovenských programov rozhodne markíza..-tá aspoň dotiahne veci dokonca
mne uz to discovery leze na nervy vobec to nepozeram....sama reklama....ovela lepsie stanice su viasat explorer,spektrum,national geographic....ked uz kuknem discovery tak ked tam ide bear grils -ako prezit ci co to je ,alebo nieco co fakt stoji za to
@daydreamer1 ako ze ten LOST by ma nasrala aj mňa JOJ-ka, ja som našťastie kukával / kukávam LOST na AXN... tam ide stále, a vždy nová séria ide tak cca 2-3 mesiace po americkej premiére, čiže na to nemusím ani čakať roky
@daydreamer1 a LOST podľa mňa dali v zlom čase, a potom keď sa k ním vrátil programový riaditeľ Borovský, ten má názor, že v telke nemá byť žiaden seriál na pokračovanie, lebo vraj má horšiu sledovanosť, tak reku no dík Mne sa naopak na seriáloch páči, že sa vyvíjajú, pokračujú, a dokonca aj v sitcomoch, čo každý diel - iný príbeh - sa mi páči, ak v jednom dieli si napr. nájde chalan frajerku, tak že ju má viac dielov...
Keď poviem pravdu, tak skoro ani jedna Tv stanica je úžastná, každa ma svoje chyby napr.STV nemá žiadné dobre filmy nič ale napr MArkíza či JOJ máju ale často ich opakuju a vôbec sa mi nepáčia reklamy... TAkže nič moc české pragramy filmové sú lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Nerobte sa! Neverim Že Kukate Namiesto Filmov Nejake Dokumentarne Žbrndy!
Ja Som Za Jojku... Tam Chodi Najviac Slovenských Serialov!