v prvom rade, nemal by byť zakomplexovaný chuj, ktorý si svoje mindráky vybíja na svojich zamestnancoch...
no tak či tak, nechcem pracovať pod nikým... chcem byť sám sebe pánom... robiť vlastné rozhodnutia, bez toho, aby som ich niekoho obhajoval, aj za rizika, že za prípadné prúsery budem niesť zodpovednosť
musí mu na podniku záležať, mal by počúvať zamestnancov, keď mu hlásia nejaký problém, je dobré s nimi udržiavať priateľské vzťahy v závislosti od veľkosti podniku, chápať, že je to všetko o ľuďoch a tiež by si nemal nachádzať také blbé frajerky, ktoré ho len nervujú
hned prva a dolezita vec je, ak si zamestnanci vo firme tykaju.. bez ohladu na poziciu, potom je hned ta atmosfera ina.. moja nadriadena je fajn, kamaratska a vobec nieje vidno, ze je nadriadena, sme proste jeden tym, ona je zavisla na nas a my zas na nej. bolo by hlupe ak by sa povysovala..
@petika tykanie na pracovisku nie je vzdy plus. pre teba ako zamestnankynu to je sice prijemne, ale zo strany zamestnavatela by som to nepovazovala za najlepsie rozhodnutie. aspon v pripade, ak si chce zachovat profesionalnu autoritu. co si myslim, ze je dost dolezite
u mna je v sefovskom hodnotovom rebricku na prvom mieste spravodlivost a inteligencia, resp. kompetentnost.
podla mna je fajn mat sefa, ktory ma intelektualne prevysuje, ktory predstavuje autoritu a ktoreho si vazim. tiez je fajn, ak sa da nanho spolahnut a vie odlahcit atmosferu
no... mohla by som byť aj konkrétnejšia, ale snáď nevadí, ak uvediem len jednu záverečnú myšlienku jednej mojej prezentácie, ktorá mi v súvislosti s touto témou napadla, hoci to nebolo priamo jej obsahom...
@feex8 ja si nemyslim, ze tykanie znamena,ze sef straca autoritu a profesionalitu. moj manazer nestratil profesionalitu ani autoritu. myslím, že každý zamestanec je dost inteligentny aby to pochopil. a hlavne sa tým stierajú rozdiely medzi podriadeným a nadriadeným-aspoň tak "naoko". pretože hoci je manažer nadomnou, jeho práca závisí od mojej.
@petika ja to z tvojho pohladu chapem. samozrejme, ze tebe to takto vyhovuje. ale ak sa vyskytne vaznejsi problem, potom tvoj sef zisti, ze to stieranie rozdielov medzi podriadenym a nadriadenym je neprakticke. a hoci jeho praca zavisi na tvojej, no a co?. to je ten postoj, ktoremu sa vykanim da zabranit. ak naberas takuto istotu v zamestnani, nic ta potom nenuti podavat lepsie vykony a zlepsovat sa. tiez je dobre mat na pamati, ze kazdy je nahraditelny, mozno ste nejaka firmicka, kde je malo zamestnancov, kde je kazdy ten inteligentny, ktory chape vztahy medzi zamestnancom a zamestnavatelom. ak sefuje vacsiemu mnozstvu ludi, taketo stieranie rozdielov by som povedala, ze je hlupe rozhodnutie.
nevravim, ze sef ma byt arogantny a cholericky idiot, no akysi odstup je podla mna iba k dobru. predsa len - on je sef, on nesie zodpovednost.
@feex8 no práveže nie sme malá firmička-taká celkom veľká, známa po celom svete s dlhoročným fungovaním . úprimne poviem, že zo začiatku mi tykanie bolo divné, ale zvykla som si a naozaj to má plusy. a predsa firma nám ponúka množstvo odmien, ktoré nás nútia zlepšovať sa a šplhať sa hore.
a nemám nejak pocit, ak príde nejaký oblastný manažer, že by sme spolu husy pásli. proste ho rešpektujem, ale nemám problém si s ním pri obede pokecať o všeličom. a naozaj som sa nestretla s niekým, ktor by očividne nechápal že tykanie znamená zbúranie všetkých spoločenských bariér. a sme fakt obrovitánska spoločnosť
@petika my sa nechapeme. mozem porovnavat. nevravim, ze tykanie je vo firme destrukcna katastrofa, vravim len, ze s vykanim to ma zamestnavatel lahsie. lahsie sa povie nie cloveku, od ktoreho si udrziavas odstup. lehsie sa zadeluju ulohy a si viac objektivnejsi, ked ta k zamestnancovi neviazu sukromne sympatie. tot vsjo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
no tak či tak, nechcem pracovať pod nikým... chcem byť sám sebe pánom... robiť vlastné rozhodnutia, bez toho, aby som ich niekoho obhajoval, aj za rizika, že za prípadné prúsery budem niesť zodpovednosť
(ach, to teplo :/
V druhom rade by sa mohol spravat ako podriadeny
Raz bude zo mňa dobrý šéf.
Ako je to na šéfovi, ale keby som ním bol ja, tak si tykám len s tým, s kým spolupracujem už dlhšie a mám s ním už kamarátskejší vzťah .
u mna je v sefovskom hodnotovom rebricku na prvom mieste spravodlivost a inteligencia, resp. kompetentnost.
podla mna je fajn mat sefa, ktory ma intelektualne prevysuje, ktory predstavuje autoritu a ktoreho si vazim. tiez je fajn, ak sa da nanho spolahnut a vie odlahcit atmosferu
"People are the key to success..."
nevravim, ze sef ma byt arogantny a cholericky idiot, no akysi odstup je podla mna iba k dobru. predsa len - on je sef, on nesie zodpovednost.
a nemám nejak pocit, ak príde nejaký oblastný manažer, že by sme spolu husy pásli. proste ho rešpektujem, ale nemám problém si s ním pri obede pokecať o všeličom. a naozaj som sa nestretla s niekým, ktor by očividne nechápal že tykanie znamená zbúranie všetkých spoločenských bariér. a sme fakt obrovitánska spoločnosť
vidis. ty si sa nestretla. samozrejme, ze nie. ved si zamestnanec. ak by si bola zamestnavatel, potom by to bolo objektivnejsie.
no a nevravím, možno sa niekto nájde, z radov zamestnancov, ale je to okraj, ktorý nieje podstatný, podstatná je tá vacsina
a myslím, ze spoločnost s dlhoročnou tradíciou po celom svete si vie "zadeliť" čo je dobré a čo nie