Aká ma byť povahovo, vyzorovo, aky životný štýl na preferovať ?? Viem, že dokonalá neexistuje, tak ale dobre vedieť ako sa k tomu aspoň priblížiť v tom čo sa dá...
a takto ti poviem. ja by som chcela, aby môj budúci chlap očakával také vlastnosti odo mňa, aké očakávam aj ja od neho. A výzor? šak niekedy ani nevieš, prečo sa ti ten človek páči, proste ťa upúta a si v tom
Nó, tak čo sa týka výzoru, výška okolo 160-170cm, váha od 50-60kg (to podla toho, aká by bola vysoká , postava taký akurát, že ju je za čo chytiť, ale všetko s mierou, kozy akurát tak do ruky, svetlé dlhé vlasy, modré oči, sympatická tvár a hlavne príjemný úsmev.
Nech má veselú povahu, aby sa rada smiala (len prosííím, nech pri tom nekrochká), zabávala sa a mala rada spoločnosť a bola mi aj kamarátom, s ktorým sa môžem hrať na x-boxe, pozerať akčné strielačky, pred ktorým môžem grgať a podobne, ktorá bude somnou chodiť na pivo (futbal somnou pozerať nemusí . A potom v tom mám zmätky, pretože chcem aby bola šikovná a zároveň teliatko (to nech ma potrebuje , zodpovedná, ale zároveň taký malý blázon, čo je za každú srandu, ale musí vedieť, čo chce (nemám rád také, čo stále len vymýšlajú) hlavne nech je realistka, verná, čestná, čo má svoju hrdosť
Tak hlavne musí byť sympatická( to automaticky zahŕňa aj pojem aby sa mi páčila), milá ( tam patrí slušná, príjemná), usmievavá ( alias typu malý blázon plus kľudne aj občas trápna ), verná a obetavá ( pod tým si predstavujem menej tvrdohlavá a panovačná, najmä trpezlivá...) a ktorá sa tiež nebojí zabojovať o správne veci- inak povedané nevzdáva sa tak ľahko... , takže je toho veľa, no hlavné sú: sympatická, milá, usmievavá, verná a obetavá...
dakujem, ze mi tu v pravidelnych intervaloch pripominate, ze uz rok poznam DOKONALU zenu a nedokazem ju zbalit inak mne sa strasne pacia take baby, ktore vy oznacujete za "kurvy". proste cim viac chlapov baba mala, tym ma viac pritahuje
a vcera sme s @nathalicatko zistili, ze aj ona ja viac-menej dokonala, teda aspon pre mna☺☺
Kriticky mysliaca, inteligentná, štíhla, miery približujúce sa mieram ideálnej postavy, silná blond alebo silná čierna farba vlasov, najlepšie typ sangvinik, nekonzervatívna.
no vyzor ma nezaujima akoze mohla by vyzerat nejako normalne aspon ale neni to podmienka a mala by chlastat ako ja mal by ju bavit futbal a secky veci co mna skromna by mala byt , nekonfliktna , uprimna atď.
@nadia317 s mojou frajerkou dávame wresling (to ona!) futbal ju nenútim, stále pri ňom čviriká, či mám všetko, či nechcem niečo doniesť. no, mám ju rád
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Nech má veselú povahu, aby sa rada smiala (len prosííím, nech pri tom nekrochká), zabávala sa a mala rada spoločnosť a bola mi aj kamarátom, s ktorým sa môžem hrať na x-boxe, pozerať akčné strielačky, pred ktorým môžem grgať a podobne, ktorá bude somnou chodiť na pivo (futbal somnou pozerať nemusí . A potom v tom mám zmätky, pretože chcem aby bola šikovná a zároveň teliatko (to nech ma potrebuje , zodpovedná, ale zároveň taký malý blázon, čo je za každú srandu, ale musí vedieť, čo chce (nemám rád také, čo stále len vymýšlajú) hlavne nech je realistka, verná, čestná, čo má svoju hrdosť
A bol som šokovaný, keď som takú naozaj stretol
Lucia, ty si si vážne myslela, že si to nevšimnem? ô_O mám ťa v priateľoch a na MB...(ach)
@cinky
prepáč...prepína jej
no keď myslíš... ale ešte raz, prepáč...
a vcera sme s @nathalicatko zistili, ze aj ona ja viac-menej dokonala, teda aspon pre mna☺☺
Môj ideál.
Ja hrám x-box Fifu alebo Pro evolution a pozerám s manželom futbal.Fakt to oceňuje, asi preto si ma zobral...
čo kurva a piča?To je aká?
Mojko aj ty hráš x-box??? A pozeráš futbal?Komu fandíš?JA Barcelone...