Nasadzovačku mám TPS a čepel tuším Franklin, ale vtedy rozhodovala cena. Mám ju od 13 rokov, takže sa budem musieť porozhliadnuť po novej čepeli. Inač spokojnosť.
mal som rôzne značky napr. Mission, Rbk, eston, momentálne nikebauer. Ale s každou som (bol) spokojný. Každopádne pri NikeBauer, TPS, Rbk nemáč čo stratiť. CCM, Easton sa mi zdá sedia viac technickejším hráčom, možno je to hovadina. Celkom dobré sú v poslednej dobe Warriory, chalani si ich pochvaľujú. Karždopádne určite NIE Nemo, CVT, alebo iný hybrid. A inak: na kompozitovú hokejku si budeš dlho zvykať... možno až mesiac.
najlepsia hokejka aku som mal v ruke bola CCM V40 . paradny svih a dobry flex . momentale mam warrior a pohoda . goly padaju ale drevo je drevo . ale cenovo je to pre mna nedostupne
Hokejka Bauer Supreme Total One je určená pre silných a rýchlych profesionálnych hráčov. Hokejka maximalizuje hráčovu strelu pri vyvinutí minimálneho úsilia. Ja ju mám ale je asi pridrahá stojí okolo 220eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nasadzovačku mám TPS a čepel tuším Franklin, ale vtedy rozhodovala cena. Mám ju od 13 rokov, takže sa budem musieť porozhliadnuť po novej čepeli. Inač spokojnosť.
používal som hokejky ccm, franklin a nesťažoval som sa, isté obdobie aj lacné šmejdy z tesca... no čo doba bola zlá
Asi Bauerky