Lavazzu, a asi kazdy druhy den si jednu spravim... cize dost malo a sem tam chodim aj na kavu niekam mimo, ale nevyhladavam specialne neaku kaviaren, rad ochutnam aj v novych podnikoch kavu
Naposledny som objednal plantážnu z netu, zrnkovú, len pre občasnú chuť, inak kávu pijem v priemere raz za týždeň, momentálne som dosť naspeedovaný aj bez nej, sem tam kaviareň.
denne vypijem tak najviac dve, keď pracujem hlboko do noci tak aj tri
a potom boli ešte špeciálne predštátnicové stavy, keď si človek dáva o tretej v noci pollitrový kýbel kávy, aby proste ešte chvíľu mohol existovať
kam chodím na kávu. hm. scherz, tam majú dobrú kávu, potom ešte napr. do kúta a tak...proste čo ma cestou postretne....ale nemám rada cofee&co, z nejakého dôvodu
Nepijem kavu, nechuti mi (aj ked pekne vonia) a caj mi aj tak lepsie dobije baterky a je podstatne zdravsi, ako tie kavy z beznych obchodov, ktore pije vacsina sveta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nula
nikam
Aj tak mám najradšej presso u mliekom bez cukru Mám odskúšané podniky kam chodím
2-4 denne...
vypijem tak ako-kedy, niekedy žiadnu, niekedy aj tri.
a na kávu chodím do vytipovaných kaviarní, najnovšie sa do môjho zoznamu dostala aj Lavazza kaviareň v Central
zásadne túto smeťovú asi 3 - 4 za den take silnejšie,
"kolko vody tolko kávy"
A dobru kavu robia v Liviano v BA
denne vypijem tak najviac dve, keď pracujem hlboko do noci tak aj tri
a potom boli ešte špeciálne predštátnicové stavy, keď si človek dáva o tretej v noci pollitrový kýbel kávy, aby proste ešte chvíľu mohol existovať
kam chodím na kávu. hm. scherz, tam majú dobrú kávu, potom ešte napr. do kúta a tak...proste čo ma cestou postretne....ale nemám rada cofee&co, z nejakého dôvodu