pre teba ako babu su dost vyhodne tieto su prisposobive dofukavacie s vymenitelnim nozom a vydrzia ale ak chces drahsie kategorie jednoznacne by som hladal bud bauer superme alebo nike bauer vapor
skus tieto sice 117 ale snimy nemam ziadnu skusenost do korculi sa oplati investovat najviac s vystroje dost od toho zavisi vykon lebo ked nesadne korcula na nohu je to skor utrpenie ako uzit si hru potom mozno pomoze len namocit do horucej vody a nechat prisposobit na nohe
ja nwm kazdemu vyhovuje nieco ine vela hokejistov profi hra napriklad nike bauer obycajnymi za 200eur a vyhovuju im ale to zavisi od kazdeho ale aj tak este vela korcul vystriedas tak skus tie reeboky
Ak ladove korcule, tak najvacsia spicka je jednoznacne bauer, vyber nieco z tychto. 70€ za najlacnejsie Bauer je kvalitna cena: » korcule.com/bauer... ved pozri co nosia profici a mas hned jasno. sice ti maju 600€ korcule, ale tak znacka ti ruci uz nejakou kvalitou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
pre teba ako babu su dost vyhodne tieto su prisposobive dofukavacie s vymenitelnim nozom a vydrzia ale ak chces drahsie kategorie jednoznacne by som hladal bud bauer superme alebo nike bauer vapor
skus tieto sice 117 ale snimy nemam ziadnu skusenost do korculi sa oplati investovat najviac s vystroje dost od toho zavisi vykon lebo ked nesadne korcula na nohu je to skor utrpenie ako uzit si hru potom mozno pomoze len namocit do horucej vody a nechat prisposobit na nohe
ale myslíš si že Reeboky sú lepšie ako bauery?
@jurino555 práveže z intršportu si nechcem kupovať...ale si ma asi presvadčil na tie RBK 3K alebo na RBK 4K pump junior...ešte neviem...