nvm.nejak sa neorientujem na konkretnu znacku ide o to ci sa mi to paci..ale ked som v nejakom nakupnom centre tak nabieham vecsinou do obchodov ako quiksilver alebo ralph loren (ktory zatial tusim nieje na slovensku, alebo som ho aspon nenasla) a keby som bola bohata urite lacoste
@buzna na lacoste nemusis byt bohata, sa pozri na ceny v amerike, objednaj si ztamade, u nas sa vsetko predrazuje boty od quisilveru stoja tu nejakych 80-100 eur v amerike take iste vpohode zozenies za 30-50 dolacov
napr. ja si objednavam niektore veci z ameriky, kedze clo a dph do 150 eur nie je
tak tieto znacky by si si na seba nedala! teda, z recesie som obcas nosievala kamosove Lonsdale a Thor Steinar mikiny, ale to bola skutocne len sranda..
neznášam značky... steinar vyrába dobré veci, ale ľudia sú príliš predpojatý na to aby to mohol bežný človek nosiť. takže volím umbro, keď už niečo musí byť, tak aspoň športové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
napr. ja si objednavam niektore veci z ameriky, kedze clo a dph do 150 eur nie je