Tenisky si kúpim také aké sa mi páčia, ale ak chcem aby mi vydržali, tak značkové (Nike, Adidas). V oblečení sa na značkku nespolieham, pretože aj taký New Yorker shitný, má značky, ktoré nájdem v "normálnom neznačkovom" obchode. Je mi jedno, že to je lacné a "neznačkové", hlavne, že to je lacné a páči sa mi to
Tričká mám skoro všetky z Cropp Townu, rifle mám buď ze Kenvela, alebo Big Staru, nohavice z HM, mikiny tiež z HM a topánky Fallen, Adidas, ale teraz vačšinou nosím čínany z Kenvela za 300sk.
kupujem si to co sa mi paci ale nejake veci mam od dc heelys(boty) ecko adio etnies a taketo hip-hopove vecicky...ti e mozem a mam ich doost vela od vseliakych znaciek...
my s priateľom chodíme nakupovať skoro vždy do C&A...pekné ženské oblečko za rozumnú cenu pre mňa a pre neho veľa pekných tričiek, najnovšie si kúpil aj rifle, ja som mu tam kúpila bundu, no my sa tam obliekame celí
a topánky HUMANIC...to je jediný obchod ktorý môžem povedať že preferujem v topánkach, strašne sa mi tam páčia.
topánky mám DC ale tu značku nemám rád väčšina tričiek je zo značkových obchodov .. rifle všetky čína ... ale na značkách si veľmi nepotrpím ... ide mi hlavne o výzor,kvalitu,cenu ..ak som zrovna pri peniazoch tak ta cena môže byť aj trocha vyššia
Jednoducho som hľadala športové boty presne pre mňa, pohodlné a pekné.. A Vans má to, čo potrebujem... V lete mi neskapú nohy, v zime mi je teplo, sú pohodlné a krásne vyzerajú... takže ja už len Vansy
@wardog nie tak celkom Na zimu mám čižmy, to je logické, len párkrát som čižmy z technických dôvodov vziať nemohla, tak som musela boty... a nemysli si, že mám len jedné boty a tie nosím celý rok
Obuv: športová jednoznačne NIKE, nešportová je mi jedno aká značka, väčšinou kupujem v nejakej predajni obuvy, minule som kúpila u číňaňov mokasíny za 4€, lebo som plánovala, že ich veľmi nosiť nebudem, ale sú veľmi pohodlné a teraz ich nosím najradšej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
made ich china na viac sa nezmozem
ale lubia sa mi pumy
Okrem čaju ma značky nezaujímajú.
oblecenie tak rozne co a mi paci a potom niekedy znacka 3cko
a topánky HUMANIC...to je jediný obchod ktorý môžem povedať že preferujem v topánkach, strašne sa mi tam páčia.
a pokiaľ sa jedná o športovú obuv - tak NIKE.
Jednoducho som hľadala športové boty presne pre mňa, pohodlné a pekné.. A Vans má to, čo potrebujem... V lete mi neskapú nohy, v zime mi je teplo, sú pohodlné a krásne vyzerajú... takže ja už len Vansy
a oblecenie,co ja viem tak rozne co sa mi paci...v poslednom case vsak,chodime do Brna na oblec.a tak tam v nejakych odbochodoch.C&A a tak...
Obuv vyhradne Nike
Oblečenie:lifeline, mango, orsay
Oblečenie-C&A, H&M občas ZARA v podstate je mi to jedno či je to značka alebo nie len nech je to kvalitný materiál a pohodlné.
Oblečenie:tam mi až tak veľmi na značke nezáleží,ale tiež Nike,Adidas,Replay a LaCoste...
oblecenie vsade mozne
no a obuv nemam specialnu znacku, akurat nosim pumy ....