Ja mam doma pytona ,skorpiona a mal som aj tarantulu len je uz mrtva a potom civavu a britskeho kocura ... bojim sa ze ujde pyton a zozere civavu ....potom by ma sestra zabila ..ale tak hadam sa to nestane
ja mám doma mravce faraónky, zavlečené z Ázie, občas ich pojem nechtiac, ako minule som jedla vaflu, potom druhú a v polovičke môjho potravového správania som si všimla túto háveď vo veľkom množstve vo vafľi (preboha, jak sa toto skloňuje?), lebo niektoré popadané bastardky mi začali liezť po notebooku, dosť ma to nasralo, skonzumovala som možno zo dvadsať mravcov
no a ešte sa nájde zopár zástupcov Arthropody, nezabíjam ich pre istotu, pavúky sú náhodou užitočné lapače debilných musca domestica, možno aj bastardkov (na bastkardky je dobré použiť aj účinný plameňomet skonštruovaný jednoduchým sprejom v dôchodku a zápalkou s ohníkom...pozor,len rpe skúsených)
ja mám doma taku peknu Lasiodoru parahybanu-druh pavúka... a teším sa z neho pomaly ale isto mi rastie a už o chvilu sa snad bude dat zistiť či je to on alebo ona
a ja mam dvoch krasnych havinov (babkine zviera nepovazujem za psa - je to otravny parazit ) a potom, samozrejme, mojho bracha.. ten mi tiez niekedy pripomina otravneho parazita... ale rodinu si clovek nenavybera...
mala som aj korutnacku, ale ta mi neviem akym zazracnym sposobom usla, ked sme ju mali na dvore v akvarku...
psa, asi9 maciek ( uz ani neviem kolko ich je ) rybicky potkana samozrejme spidermanov kade tade ktorich este nenasli macky a nedali si na svacu a samozrejme mamu jej priatela brata takze cela zoo a vcera som objavil mravcov ktori sem lezu cez balkon od susedov takze uz nie su cesta im bola uzavreta savom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A možno by sa našiel aj nejaký pavúk, ale nechcený
no a ešte sa nájde zopár zástupcov Arthropody, nezabíjam ich pre istotu, pavúky sú náhodou užitočné lapače debilných musca domestica, možno aj bastardkov (na bastkardky je dobré použiť aj účinný plameňomet skonštruovaný jednoduchým sprejom v dôchodku a zápalkou s ohníkom...pozor,len rpe skúsených)
mala som aj korutnacku, ale ta mi neviem akym zazracnym sposobom usla, ked sme ju mali na dvore v akvarku...
A tiež súrodenca
@chavez nemali ste len troch havinov?