Španielka má širší hmatník,väčšinou sa na ňu dávajú nylonové struny,čiže jednoznačne akustika,keďže ju sám mám a dokážem si porovnať zvuk zo španielky a akustiky
španielka, lebo španielka, lebo mi uplne doslova prišla pod nohy keď som hľadala kefu a lebo sme od seba odlúčené a elbo sa na ňu teším a lebo je maličká, a úplne taká Lauriakovitá!
.D toť môj odborny posudok .D
od španielky ťa tak nebudú bolieť z nyloniek prsty na začiatok a tiež je váhovo ľahšia, ak pozeráme na kvalitu tak pomerne lacnejšia ako dobrá akustika, zase na druhej strane ak plánuješ hrať Nohavicu pri táborákoch tak choď do akustík. potom neskôr to už je iba na štýle a preferencii.
ja osobne som úplne zanevrel na zvuk nyloniek v momente čo som vykročil zo zúšky, ale ozaj je základným špecifikom to, čo chceš hrať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
.D toť môj odborny posudok .D
@lvanbeethoven a zaner? si zaciatocnik alebo pokrocily?
ja som zacinala na spaniele, lebo sa lepsie naucis techniku a presla som na akustiku..
ja osobne som úplne zanevrel na zvuk nyloniek v momente čo som vykročil zo zúšky, ale ozaj je základným špecifikom to, čo chceš hrať.