Ahoj, chcela by som si kúpiť akvárko s rybičkami. keďže som začiatočníčka a absolútne nič o tom neviem potrebujem poradiť. Hlavne v tom aké rybičky (druh ) si kúpiť. Chcela by som iba jeden druh a taký nenáročný.ďakujem
no na zaciatok by si si mala asi kupit nejake neonky a gupky...ale ak chces velke akvrako tak nieco vacsie ...a daj si tam aj prisavnikov aspon ty trocha precistia sklo
@natuska6262 "nemôžu mať hypnotizujúci pohľad na môjho priateľa" myslíš, že všetky rybičky majú hypnotizujúci pohľad? možno ho majú len tie "reštauračné"... a inak, už ich v tej reštike nemajú, kúpil som si ich a mám ich tu doma
@natuska6262 no dovoľ! ja? ja som hypnotizoval? nebolo to naopak? ony hypnotizovali mňa, aby som prišiel k tebe a spapal ťa namiesto tej pizze čo som mal pred sebou mala by si im poďakovať že som ťa potom papal z lásky
@tomice27 myslim ,ze to tu zaplnime len nasimi komentami mozeme sa o tom aj v TS pozhovarat
ano ,ty si ich hypnotizoval ,ani si nevnimal ,co papas ...a aka skvela bola ta pizza a vsak si ma potom aj spapal ,ale nevenoval si sa mi dostatocne ,ako som chcela pocas jedenia a radsej si na ne hladel ...a este s akym zaujmom keby si sa vtedy videl
@natuska6262 no to máš pravdu, ja som nevnímal, čo papám.. ktovie čo si mi dala jesť, asi v tom bola nejaká droga!
máš pravdu, píšme v TS.. ale nie kvôli tomu, že zaplníme toto krásne akváriové rybičkové fórum, ale kvôli tomu, že zaplníme Môj birdz všetkých našich priateľov a ty nás potom popravia
Ak chceš mať nejaké ryby, tak mesiac dopredu by si si mala založiť akvárko so všetkým okrem rybičiek, pohľadaj si na nete tému založenie akvárka a ušetríš si kopu sklamania.
@katy95 ja som začínala malou sklenenou guľou a jednou rybičkou potom som kúpila nejak 10 litrové akvárko tam som už dal aj živú rastlinku, prísavníka a dve rybky.. a teraz mám 30 litrové akvárko s tetrami, jednou neonkou, ktorá mi ostala ešte z prvej násady a dvoch prísavníkov, ktorý sa furt šklbú o jedlo
keby mám teraz začať od začiatku, najskôr by som si o tom zistila čo najviac a až potom by som si zariadila akvárko, nech mi nekapú rybky.. teraz majú moje fajn prostredie a musí byť ak nejaká rybka skape.. takže asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nam ju sice zožral ten prísavnik a na druhý deň z nej bola iba kosť ale ked nebudeš miešať ryby tak ti neskape
alebo rybu nemo/A
ak budes mat neonky tak sa ti mozno postastia aj malicke my sme mali plno takych par milimetrovych ale potom ich budu asi zrat ale stoji to za to
lepsiu som nenasla
máš ich doma ?a to si mi ešte o tom ani nepovedal =/ hanbi sa
áno, mám ich doma, chceš vidieť? pošlem ti jednu v obálke
ano ,ty si ich hypnotizoval ,ani si nevnimal ,co papas ...a aka skvela bola ta pizza a vsak si ma potom aj spapal ,ale nevenoval si sa mi dostatocne ,ako som chcela pocas jedenia a radsej si na ne hladel ...a este s akym zaujmom keby si sa vtedy videl
máš pravdu, píšme v TS.. ale nie kvôli tomu, že zaplníme toto krásne akváriové rybičkové fórum, ale kvôli tomu, že zaplníme Môj birdz všetkých našich priateľov a ty nás potom popravia
inak ďakujem všetkým za rady
otázka pre bloodsuckingvampire : Kde predávajú morské panny? (aj keď tie sú moc veľké takže príliš po nich netúžim )
keby mám teraz začať od začiatku, najskôr by som si o tom zistila čo najviac a až potom by som si zariadila akvárko, nech mi nekapú rybky.. teraz majú moje fajn prostredie a musí byť ak nejaká rybka skape.. takže asi tak