@typhlosion33 mala som zdravotné problémy odpádavala som dali mi lieky a tie s alkoholom nemôžem kombinovať asi tak mám chuť sa už riadne opiť lebo som mala zlé obdobie aj ešte mám :/
@nancy456 tak to nezávidím :/ aj ja som mal teraz zlé obdobie.. v stolíku mám ukrajinskú medovú vodku Medoff a Rum takže spravím v utorok prijímačky a v stredu to padne
škorica je veľmi aromatická na môj vkus. sa z toho trošku dusím a okrem toho, zlatú som pila len raz, a ešte v kombinácii s hruškou, no a na tú chatu nemám dobré spomienky... resp. na tú chatu nemám spomienky
Šampus alebo dobré vínko mám najradšej. Akože vyslopem hocičo aby ste si nemysleli že som nejaká fajnovka ale v alkohole a ožieranísa nevidím zmysel takže keď niet prečo na alkáč ani nepomyslím.
v alkohole zmysel života nevidím, ale ako príležitosť beriem. Ak som niekde s kamarátmi, ale doma pri nejakej oslave... no ak si mám vybrať, dobre červené víno nie je zlé a z toho tvrdého mám rada tequilu - striebornú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
tatransky a vodku
inak pivo a biele vino
aaaa baileysku
kedysi davno to bola borovicka a rozne ovocne liehoviny momentalne ma z nich napina aj ked ich citim rum nemozem
a absinth si tiez neplanujem zopakovat
škorica je veľmi aromatická na môj vkus. sa z toho trošku dusím a okrem toho, zlatú som pila len raz, a ešte v kombinácii s hruškou, no a na tú chatu nemám dobré spomienky... resp. na tú chatu nemám spomienky