@5 pomarancovy skus mne to brutalne chutilo uplne to zabijalo tu hnusnu chut
@6 ja uz fernet nemozem staci ze mu privonam a je mi nagrc asi som sa ho prepil
v poslednom case som slopal len domace...skurvena vypalovica...minule som pil z moravy a to bolo uplne super a pil som aj od suseda a skoro som skapal ake to bolo hnusne
tak u mna jednoznacne pivo s tvrdym ....ale potom to tak aj vyzera ....pivo mam naj heineken alebo plzen...a tvrde jednoznacne spisske palene ...ale no potom koncim ako tuto sobotu ze som bol este v nedelu na obed na sracky
domaca mnam a este ta 70% co doniesol jeden stacilo privonat a uz stacilo ale hnuste to bolo strasne...ale zato fernet je dobry to bol moj 1 alko napoj co som mal a co som z neho lezal
absinth a zbojnícky čaj... ale musím začať percentuálne uberať, lebo... no... a tequilla, malibu... hoc' čo, čo je dobré... len určite nie niečo s príchuťou citróna...
@16 absinth... Ešte mám tri deci v skrini zabalené v zimnej bunde... Áno, to je pravda, žiadne grcanie, ani bolesť hlavy... teda predpokladám... asi to všetko uletelo... von oknom...
@17 My sme boli minule na stanovačke a bral sa aj absinth... a ja som potajomky z domu odniesla sklené poháre, lyžičky a cukor, aby sme to mohli piť ako sa patrí... Ani jeden pohár som nedoniesla domov...
@13 kua,mas sestnast a svoje zazitky delis na:1.ochutnal som alkohol,2.chuti mi opil som sa,3.opity a zajebany poryhany som lezal na sidlisku v trave a bol som ako dementny kokot?? ?.. .no to si teda sraac.. .
kua,ved dobre opi sa na otravu,neviem co rob,ale ty si myslis ze je to neico neskutocne uzasne?? ?.. .a potom okolo bezdomovcov idete kilometrovou oklukou,a v piatok a sobotu ste tak isto v srackach.. .
nechapem ako moze niekto pit len a len ked je volno,cize to vyzera vascinou na piatok a sobotu?? ?ved dam si,kedy mam chut.. .ne?? ?
@22 A to ty nevieš? No, takže... v pohári máš absinth... naberieš do lyžičky cukor (sú na to také špeciálne, ale stačia normálne), zaleješ ho absinthom a zapáliš... necháš cukor rozpustiť... potom to dáš do pohára... všetko to začne horieť... sfúneš a piješ...
A potom sú ešte všeliaké srandy, že tie výpary sa odchytávajú a ták, ale to už je moc zložité...
@21 neviem o com kecas ja som v zivote nevracal z alkoholu a ked sa ty nepaci toto forum tak naco sem ides nikto ta sem nevolal a ani ta tu nikto nedrzi
fuu teda kopec rokov frčím na citruse už je to skôr malinovka ale čo už . ale absinth je fajn chuťovka ze neho ani opica nie je zlá mám rád ten rituál pri zapaľovaníííí a vodka hm iba s džúsikom
mi mame tiez dobre spoje stale chodia ale malo ludi mladych tu je stale len do mesta chodit za kamosmi ale tak dasa ved ceknite 9 km od levic kmeťovce mozno najdete
neviem či sa mám smiať alebo plakať veď je to celé úplne trápne. hádam vám raz dôjde že alkohol je obrovské svinstvo spolu s cigaretami a drogami všetkých druhov. ja nie som anjel a tiež som toho dosť preskákala ale musí to mať svoje hranice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
@6 ja uz fernet nemozem staci ze mu privonam a je mi nagrc asi som sa ho prepil
v poslednom case som slopal len domace...skurvena vypalovica...minule som pil z moravy a to bolo uplne super a pil som aj od suseda a skoro som skapal ake to bolo hnusne
kua,ved dobre opi sa na otravu,neviem co rob,ale ty si myslis ze je to neico neskutocne uzasne?? ?.. .a potom okolo bezdomovcov idete kilometrovou oklukou,a v piatok a sobotu ste tak isto v srackach.. .
nechapem ako moze niekto pit len a len ked je volno,cize to vyzera vascinou na piatok a sobotu?? ?ved dam si,kedy mam chut.. .ne?? ?
A potom sú ešte všeliaké srandy, že tie výpary sa odchytávajú a ták, ale to už je moc zložité...
hh no v mojej nezije ani 700 ludi ale mame najlepsie autobusove spoje na okoli
Inak... v Rybníku mám veľa kamarátov. A mám tam aj babku, dosť často tam trávim víkendy.
aa tequilla, vodka, fernet..
aj ked pametam si ako som pred 6 rokmi vracala s viinaa
Borovička!!!!
PS: suché biele vínko
-nechcem robit reklamu, ale spis slivka je super, nieco ako malinovka ale ma to slusne %,
-na absinth nemam dobre spomienky, ale chuti fajn
piwo je od smadu nee alkohol
ale neni witazstwo pit a opit sa .. to je pit a zostat triezwy !!
fuj ja wodku nemam rada .. ale ked mas moc zle z alka tak wodka + red bull postawi na nohy ..
Ale posledne dni som masl slinu na fernet stock citrus...
Neznesiem ,,pomstu z lesa,,= borovicku a ani tie bylinkove chlasty.
Momentalne mam alkoholovu pauzu.