Inak nemám rada anime a to hlavne z toho dôvodu, že mi to zhnusili tie stovky "japanofilov" čo celé dni sedia pri anime a potom zaberajú miesta na kurzoch japončiny, aj keď po dvoch mesiacoch samozrejme odídu lebo ich to omrzí a nájdu si inú zábavku
Každopádne nie som typ človeka, čo odsudzuje niečo o čom nič nevie, takže som pár videla a páčilo sa mi Elfen Lied a aj Death Note ale to som nevidela celé, viac sa mi páčila filmová podoba...
@h8u to sa dost divim.... filmove spracovanie DN bolo dost fail oproti Anime... hlavne tam pomenili zopar klucovych veci... a Raito vyzeral uplne ze zleeee... Jedine Ryuk a Rem boli superne naanimovany
@lordzoltan - lenže tam nešlo o podobnosť, išlo tam o autentickosť (neviem či je to slovo spisovné slight_smile: a filmy sa mi hrozne páčili, pobúrili ma len niektoré odlišnosti od seriálu/mangy.
@h8u - prepáč, je to TO anime, máš pravdu a ja našťastie nikoho mojim záujmom o anime neotravujem, japončinu sa učím len doma
@malapohroma - tak ale to je ako filmy - máloktorý film neobsahuje romantiku a s výrazom "romantické anime" som sa ešte nikdy nestretol
@chevro Pokemon by som osobne zaradila medzi detske anime, cojaviem asi nejake bojove, ale to len z takeho osobneho dojmu Inak tiez sa v tom moc nevyznam
A Cesta do fantazie je tiez anime, vsak? Asi fantazijny film... To bolo strasne krasne
Este aj Bleach je celkom fajn, ked odmyslim vsetky tie fillery...
Ano a tu niekde sa moje vedomosti o anime zacinaju aj koncia
Em, videla som len Death Note (úžasny, dokonalý..tuším si ho pozriem znovu)Shamman King (v časoch, ked som naozaj nemala rada anime a tajila, že to pozerám) a Pokemonov ak sa to ráta....viete mi poradiť niečo naozaj fajné? (v štýle DN alebo aj inom, proste kvalitné)
@delica Ja tiez hladam nieco, co by sa vyrovnalo DN (v podobnom style). Bolo mi poradene Code Geass, sice som videla len jeden diel, ale zatial ma to moc nezaujalo. Ale vraj sa to este casom rozbehne, tak neviem.
Inak Death Note sa podla mna musi zapacit aj niekomu, kto nema rad anime, nemozem si pomoct
@marty0908 a DGM sa radí do ktorej kategórie? *nie je si istá*
hm, ja môžem povedať anime, ktoré sa mi najviac páči, ale inak mi nejako nejde o to, kam sa takto zaraďuje, každé beriem individuálne a nie ako súčasť nejakej skupiny
Cowboy bebop, Elfen Lied (dost krvave a nahe ale skvele) a Wolfs rain
Ghost in the shell, Ghost in the shell 2: Innocence, Ghost in the shell: stand alone complex (serial), Ghost in the shell: Stand alone complex: Solid state society , Mononoke hime, Cesta do fantazie,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Shinobi anime wa sugoii desu!
Inak nemám rada anime a to hlavne z toho dôvodu, že mi to zhnusili tie stovky "japanofilov" čo celé dni sedia pri anime a potom zaberajú miesta na kurzoch japončiny, aj keď po dvoch mesiacoch samozrejme odídu lebo ich to omrzí a nájdu si inú zábavku
Každopádne nie som typ človeka, čo odsudzuje niečo o čom nič nevie, takže som pár videla a páčilo sa mi Elfen Lied a aj Death Note ale to som nevidela celé, viac sa mi páčila filmová podoba...
.. a niektore romanticke nezapadaju ani do jednej kategorie
@h8u - prepáč, je to TO anime, máš pravdu a ja našťastie nikoho mojim záujmom o anime neotravujem, japončinu sa učím len doma
@malapohroma - tak ale to je ako filmy - máloktorý film neobsahuje romantiku a s výrazom "romantické anime" som sa ešte nikdy nestretol
A Cesta do fantazie je tiez anime, vsak? Asi fantazijny film... To bolo strasne krasne
Este aj Bleach je celkom fajn, ked odmyslim vsetky tie fillery...
Ano a tu niekde sa moje vedomosti o anime zacinaju aj koncia
» www.csfd.cz/film/223655-5-c...
vsetky tri casti filmu su naa stream.cz keby mal niekto zaujem si to pozriet
Inak Death Note sa podla mna musi zapacit aj niekomu, kto nema rad anime, nemozem si pomoct
@marty0908 a DGM sa radí do ktorej kategórie? *nie je si istá*
hm, ja môžem povedať anime, ktoré sa mi najviac páči, ale inak mi nejako nejde o to, kam sa takto zaraďuje, každé beriem individuálne a nie ako súčasť nejakej skupiny
ale teda, Ghost in the shell a Angel"s egg boli tiež nie zlé
ale inak anime nepozerávam
Ale niekedy by som si prial, aby to skončilo 25. dielom ...
Ghost in the shell, Ghost in the shell 2: Innocence, Ghost in the shell: stand alone complex (serial), Ghost in the shell: Stand alone complex: Solid state society , Mononoke hime, Cesta do fantazie,
odkazujem:'nemam rad anime,anime moc nemusim'
naco sme pdavate coment jestli nemate radi anime proste jedno slovo (ubozaci)
mmno medzi oblubene anime patri:
love hina
naruto
bleach
death note
a proste most romantickych anime , da sa pri nich porozmyslat o zivote a zapozerat
ps: nepiste tu komentare ze nemate radi anime dost mne to sere ubozaci