animované filmy (pokial nie su na spôsob - graficky - ako rozprávka ,,na vlásku,, ) ma fakt že nebavia a čo sa týka japoncov ich spôsob animácie mi nevonia ešte viac tým pádom ani nemám nejako záujem spoznávať tie deje príbehov a tak ďalej, proste by ma to nebavilo sledovať ...
ani japonskú ,,papriku,, som preto nedopozeral do konca ... ich animácia mi ničila oči a mozog aj keĎ film je vraj skvelý
@melancholik
hmm toto je snad prvy krat co sa tvoj nazor nestotoznuje s mojim
No ked sa tak pozeram dozadu co som videl tak asi Shonen, posledne anime co som videl boli Sword Art Online, Death Note, No Game No Life ( ) a teraz mam rozpozerany Code Geass
neviem ptoste ja bysom pri tom asi nevydrzal, tie animacie ma doslova obtazuju
skor anime pribehy prerobene do realnej filmovej podoby,alebo aspon takej animacie ako som spominal...to by som si uz pozrel,lenze by to musel byt skvely dej aby ma to aj bavilo
Cowboy Bebop bolo dobré, také až ..európske :p
aj staršie anime (pre "deti a mládež" :happy: Uchūsen Sagittarius (Spaceship S. ) bolo tiež milé
(donedávna strašne tažko zohnatelné, až pár rokov s5 sa rozpamatali na to "pamatníci skorích ´´90tich, kedy to 1x dávali (v českom a tuším dokonca aj v sk.dabingu,) na OK3, a STV1, lol,
a dali to celé "dokopy
Horory, aj keď za mangami značne zaostávajú anime, kde nie je hororového anime, ktoré by nenieslo výrazné akčné prvky v sebe a nebolo čisto len o dese. Možno podobné počiny ako Another, a Higurashi njo naku koro ni sú podstate svojho žánru blízku, ale inak neviem naraziť na nič v čom je viac desu ako akčnosti...
@lyterka skús aj trigun ak sa ti bebop páčil Alebo hellsing, ten by ťa podľa mňa určite oslovil
@rocafella krute bolo ked na mna ten gif vyskocil na nastenke...ako ja som schopny zniest vela, ale hentai je daleko za hranicou vzdy ked nieco podobne vidim, automaticky sa mi v mysli vybavi nejaky podivny nerd s umelymi macacimi usami na hlave ako si pri tom....no...proste sa na take veci pozerat nemozem
Jeej, nečakala som že sa tá anketa tak ujme... A ani som neverila že tu sú nejaký yaoisti (okrem mňa),,, no keď sa to tu tie anime tak rozoberajú tak ja práve čakám na preklad junjou romantica 3, saint beast (jednu z tých sérii), death note ma nijak nezaujalo, code geass mám v pláne, bleach tiež, Keďže sú velmi málo yaoi/shounen ai anime (zatial) tak sa snažím prekusnúť tie dievčatá v normálnych anime(nenávidím dievčatá v anime/česť výnimkám/)
Keď chcete poradiť nejaké anime z rôzneho žánru rada odpoviem
@pachirisue Vidíš na Enmu som úplne zabudol, to je dáka zrada ale hej aj to patrí k tým solídnejším hororom, aj keď v neskorších častiach sa preskakovali už aj scény s prechodom do pekla, čo boli ako tak desivé prvky a zostalo mu v konečnom dôsledku len taký ten pocit znepokojenia, čo nie je síce najhoršie, ale predsalen, horor bez desivosti bude vždy trochu pokrivkávať. V Another napríklad atmosféra bola až do konca v Jigoku shoujo atmosféra prešla tak po desiatich dieloch.
Inak ak môžem aj ja odporučiť, určite aj Tokyou Ghoul skús, alebo parasyte i keď obe sú tak trošku výpovednou hodnotou za predlohami ale zas nahrádzajú si to inde
@glamorous skús mirai nikki to mu konkuruje celkom solídne si myslím aj keď motívy hrdinov sú tam iné, ak ide človeku o prepracovanosť diania a prechytračovanie sa, je vcelku na vysokej úrovni.
Tiež Zankyou no terror je o chytráčení a v motívoch hrdinov vcelku zaujímavé anime podfarbené skvelým soundtrackom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
supernatural
komédie...
Anime furt pozriem tak 2 diely a keď sa mi to páči tak aby som nemusel čakať na nové diely si začnem čítať mangu a potom ma už anime nebaví
ani japonskú ,,papriku,, som preto nedopozeral do konca ... ich animácia mi ničila oči a mozog aj keĎ film je vraj skvelý
hmm toto je snad prvy krat co sa tvoj nazor nestotoznuje s mojim
No ked sa tak pozeram dozadu co som videl tak asi Shonen, posledne anime co som videl boli Sword Art Online, Death Note, No Game No Life ( ) a teraz mam rozpozerany Code Geass
neviem ptoste ja bysom pri tom asi nevydrzal, tie animacie ma doslova obtazuju
skor anime pribehy prerobene do realnej filmovej podoby,alebo aspon takej animacie ako som spominal...to by som si uz pozrel,lenze by to musel byt skvely dej aby ma to aj bavilo
aj staršie anime (pre "deti a mládež" :happy: Uchūsen Sagittarius (Spaceship S. ) bolo tiež milé
(donedávna strašne tažko zohnatelné, až pár rokov s5 sa rozpamatali na to "pamatníci skorích ´´90tich, kedy to 1x dávali (v českom a tuším dokonca aj v sk.dabingu,) na OK3, a STV1, lol,
a dali to celé "dokopy
@lyterka skús aj trigun ak sa ti bebop páčil Alebo hellsing, ten by ťa podľa mňa určite oslovil
Preferujem horory, duchariny,supernaturálie, sci-fičká.
Ale niesom fanda nekonečných sérií.
Akira, neon genesis evangelion , Hellsing, Deathnote,Ghost in the shell, gantz, cowboy bebop ,
-keď pozrieš potom napíš
akiru som videla, to bolo zaujímavé.. deathnote som videla tiež samozrejme
neon som mala v pláne...
vidíš aspoň si mi pripomenul že som to chcela pozrieť.
Keď chcete poradiť nejaké anime z rôzneho žánru rada odpoviem
Inak ak môžem aj ja odporučiť, určite aj Tokyou Ghoul skús, alebo parasyte i keď obe sú tak trošku výpovednou hodnotou za predlohami ale zas nahrádzajú si to inde
@glamorous skús mirai nikki to mu konkuruje celkom solídne si myslím aj keď motívy hrdinov sú tam iné, ak ide človeku o prepracovanosť diania a prechytračovanie sa, je vcelku na vysokej úrovni.
Tiež Zankyou no terror je o chytráčení a v motívoch hrdinov vcelku zaujímavé anime podfarbené skvelým soundtrackom.