Aky pouzivate antivirus, co by ste poradili? Ja som mal skusobnu verziu AVG, potom NOD32 a bol som spokojny, ale uz mi vyprsala skusobna lehota, tak som stiahol free AVAST!, ale mne sa nejak moc nepozdava, lebo kedysi som ho mal, a zacalo mu sibat, stale
Este AVG cko nebolo silnejsie ako NOD. Sa preber Co sa tyka nod podla mna Best. Uplne stopercentny, ani nevies ze ho mas. Nespomaluje system, a neotravuje stale prijebanymi tabulkami ze neco nasol. A nikdy som s nim vyrus nemal nikde. Takze funguje spolahlivo.
A to sme ho davali vsade do kazdej firmy, a seci boli spokojny
teraz mam znovu NOD32, ale len antivirus + antispyware na mesiac, predtym som mal eset smart security, tam bol aj firewall, ale ten som zapol teraz len cez ovladavie panely - sitove pripojeni. Ten NOD sa mi javi ako najlepsi, uz som ich vyskusal viac, ale fakt, o tomto ani neviem, ze ho mam. A avastu som neprisiel na chut, som presvedceny, ze hlasy falosne poplachy, lebo mal som eset a ziadny virus, skoncila licencia = free avast = 5 trojanov = uninstal avast + instal NOD32 antivirus + antispyware = ziaden virus.
nod32 mal dosť veľa ocenení pokiaľ viem AVG bolo slávne kedysi veľmi dávno tak isto ako ten kaspersky ktorý nenormalne vyťažuje PC a norton je úplna sračka seru ho skoro všade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
skus avast ten je zadara ale musis sa registrovat. Ja mam aj nod ako oficionalne (klamamem)
Ale nemas antivirus nemas virus - nevies o nom. a PC ti to nespomali a ak ti PC bude pomali tak mas virus a to zistis
Este AVG cko nebolo silnejsie ako NOD. Sa preber Co sa tyka nod podla mna Best. Uplne stopercentny, ani nevies ze ho mas. Nespomaluje system, a neotravuje stale prijebanymi tabulkami ze neco nasol. A nikdy som s nim vyrus nemal nikde. Takze funguje spolahlivo.
A to sme ho davali vsade do kazdej firmy, a seci boli spokojny
ak klikáte na 100% free teen anal penetration tak asi hej
ja mám nod 32 platený teda ja mám zadara