Ja pouzivam basu Harley Benton ale urcite by som si kupil nejaku Fender alebo DIMAVERI to je znacka.... no a aparát mam 165W kombo LANEY ale dobrú znacku by som bral nejaké marshall reprobox plus marshall hlava... hehe ale tak keby som mal povedat tak asi
EPHIPHONE gitaru alebo GIBSON a marshall zosiky...
ja mám siux model fender ,tak v pohodičke, nesťažujem sa ,je to klasika jimmy hendrix štýl, moja perlička je multi efetk V-amp virtual 2 to je jebošleha
Tak marshall nema moc tranzistorov...ja vie iba o MG seri. ale aj to ma fdd imitaciu lampoveho zvuku. Marshalle su dobre ale maju velku nevyhodu ze sa tam vela priplaca za znacku.
som vlastnikom dvoch kusov squier strat lefthanded a krmim nimi reprak marshall 1960A a hlavu marshall avt 150.ale furt snivam o mesa boogie triple rectifier
schecter,ibanez,vintage,brunetti,hughes and kettner,peavey,digitech ...veci tychto a inych znaciek sa mi povaluju v skusobni..budem to musiet trochu pretriedit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
EPHIPHONE gitaru alebo GIBSON a marshall zosiky...
A čo sa týka bedne tak mám Marschall AVT2000 100w.Mňam mňam
Ja mam fender len 18W ale v baraku to narobi hukoty celkom slusne..
Zvuk presne ako potrebujem pani a damy
A v skusobni mame 10 vstupovy mixpult a dva 400W repraky. A komba?
Gitarovy Soundking, 30W a Basovy Behringer 45W.