@silence Pamätáš vtedy, keď sme prvýkrát išli... Ach, to bolo neskutočné, na to nikdy nezabudneeem
Ale inak.. je takých viac... Ale pamätám si "rande" s jedným chlapcom, v marci minulého roka... To bolo tak úžasné, a pritom tak jednoduché.. Viem, že som bola proste neskutočne šťastná... Škoda, že to nevydržalo, ale aspoň mám peknú spomienku
fuuha, toho je viac. urcite nejake zazitky na chatach s mojou partiou. potom to, ked som videla novorodeniatko mojej naj kamosky zo zakladky. potom ked som urobila statnice. no myslim, ze bez tychto vsetkych udalosti by som nechcela zit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale inak.. je takých viac... Ale pamätám si "rande" s jedným chlapcom, v marci minulého roka... To bolo tak úžasné, a pritom tak jednoduché.. Viem, že som bola proste neskutočne šťastná... Škoda, že to nevydržalo, ale aspoň mám peknú spomienku
a neviem ci by som bez toho prezila
Takže zážitky na chatách! Radšej nech mi nie je dovolené vyjadriť sa. Veď tam boli muži!
A novonarodeniatko batolivé Claudia exotická?
Zmýlila som sa, ale nevadí. Claudia či Carmen, exotika ťažká.