Opäť ma prepadla nostalgia a tak som sa snažila rozpomenúť na najkrajší alebo na najobľúbenejší večerníček. Treba uznať, že to, čo nám ponúkala STV1 bolo oveľa vyššej kvality ako dnešné rozprávky. Konkrétne som mala veľmi rada poľského Rexíka (strašne sa
A je to (Pat a Mat),potom Oggy a šváby sa to tuším volalo Tom & Jerry,Dexter tuším ? na cartoon network to kedysi chodilo...a to je asi tak všetko,čo si vybavím
Ja si spomínam na jeden večerníček čo chodil myslím na ČT1, nespomínam si na názov ale rozprávka bola o troch medvieďatách ktoré našli v lese a staral sa o ne horár a všetko ich učil...
Malo to veľmi chytľavú pesničku, doteraz si pamätám refrén
Brum brum brum zaspíváme medvědům, dobrou noc vy šelmy nechrápejte velmi nebo si zboříte dům.
čo sa týka tých moderných rozprávok...spongebob atď...tak mi to niekedy pripadá,že tí tvorcovia musia na niečo frčať...heroín alebo také chuťovky...lebo inak si nedokážem vysvetliť,ako také veci dokážu napadnúť normálneho človeka,aké sa vyskytujú v tej rozprávke...
a je to, bob a bobek, macko uško, rákosníček, potom tiež tie medvede ( @6 ) -ináč asi pred dvoma rokmi som to videla v českom večerníčku rumcajz a ešte určite ma nejaké napadnú, tak ešte dopíšem potom
o takom chlapcovi čo cestoval po planétach a raz bol v takej kde roboty vládli a ľudia boli podradený druch a potom zasa v takej, kde šiel čas oveľa pomalšie. A on so svojim otcom volali takému mužovi s bielou bradou čo sa volal podľa nejakej veci a on im posielal veci z vesmíru... kks nespomeniem si názov A potom bolo pokračovanie tej rodinky čo išli na výlet okolo sveta bo to ich známy sused mal zaplatiť a zatkli ich... ja fakt neviem názov to bolo po dieloch..
jj a boli to miazgovci teraz som čítala diskusiu... a potom ešte krteček a o takom slimákovi a chlapčekovi a ferdo mravec, a tí králici boli bob a bobek (mama ich má na zvonenie)
Macko Uško, Bob a Bobek, korytnačka Franklin , ale najviac Tom a Jerry a to pozerám stále , hlavne cez školu, ked ráno ranajkujem tak na markíze v Teleráne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Malo to veľmi chytľavú pesničku, doteraz si pamätám refrén
Brum brum brum zaspíváme medvědům, dobrou noc vy šelmy nechrápejte velmi nebo si zboříte dům.
a ešte toto:
a inak toho bolo veľa, ale Požiarnika Sama som neznášala, utekala som z izby, ak náhodou šiel