votrelec vs. predator 2 divný film moc sa mi nepáčil :/ a začala som pozerať prelet nad kukučím hniezdom. ale na to potrebujem telku ktorá sa zajtra uvoľní
@mielikki a aky je v tom rozdiel?smejes sa mi a hotovo...isla som napisatze sa tebou nebavim ale viem, ze by ma to dlho nebavilo a mas pravdu, nevidela som to len raz...vadi to?
no ja sm to videla uz tri krat a pokazde ma to bavilo...
@ladyofcarnage ale ja sa musím smiať! Ty si neprišla k babke a nevidela si na titulke to, čo som ja videla, a očividne prefotošopované, a viem, ako si zapierala a kopa vtipných udalostí (vrátane mávania mobilu pred nosom) to sa nedá nesmiať
Asi dvadsiaty krát Tenacious D - The pick of destiny A stále ho milujem a viem to už skoro naspamäť. Ale zajtra si pozriem obľúbené Adamova jablká a v utorok Poviedky z kuchyni na stv2!
@waagbistritz69 a vieš čo, pozri si to Poznám kopec ľudí, ktorým sa ten film páčil, ale pre mňa bol slabý... Podstatu filmu pochopia len tí, čo čítali knihu, keďže filmu chýbalo kopec veľkých myšlienok (ba najväčších) ale boli tam aj svetlé momenty. Trocha sa nepáčila tá herečka, čo hrala Juliu, nie vzhladovo ale tým, ako hrala...bola až príliš chladná. Winston bol dobrý, aj O´Brien... ale viem si predstaviť oveľa lepší film, kludne aj 4 hodinový... Každopádne, stiahni, pozri a povedz mi potom
@wicki ja som jánošíka nevidela, takže to neviem porovnať... alebo možno aj videla, len to vo mne nezanechalo nijakú emóciu.
cyprián sa mi páčil, veľmi. zaujímavý príbeh, veľmi estetické komorné spracovanie, dobrí herci (okrem latináka, toho nemusím, a i tak tam bol úplne odveci), napriek tomu, že to bolo dosť smutné, bolo tam pár vtipných momentov ako ARTfilm je to výborné, ako komerčný "veľkofilm" - to ani neviem nejako slovne vyjadriť, iba si ťukám prstom do čela. lebo... no nič, asi neviem, čo to znamená "veľkofilm"
ale vôbec by ma nemrzelo, keby som za to zaplatila 6€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
péčko ? :p
.viem že je to staré..ale až minule som mala chuť si to pozrieť
Inak by som si už asi do zadšie nespomenula
Už som to tak pred rokom videl v telke, ale chcelo sa mi znovu si to pozrieť lebo to je celkom aj naporádku.. A nestihol som vtedy začiatok
a nebavil ma
Dúfam, že to nebol posledný film, ktorý som videl
(a inak, to s tou čokoládou bolo aké? lebo už mi to kedysi ktosi odporúčal a chcem širšiu škálu názorov)
no ja sm to videla uz tri krat a pokazde ma to bavilo...
ja viem, že by si to bezo mňa dlho nevydržala
nevadí, ja eln tak
Dokonca je možné, že som od kina s birdzákmi žiadny iný film nevidela, mám rozpozeraný dlhočižný seriál.
nádhera filmy...
(prečo sme na seba dnes protivné?
(lebo sa mi smejes a lebo mam chut byt hnusna)
a presne také ti prajem!
v telke: Nedodržaný sľub
na pc: Hangover
Fight club(klub rváču),raňajky na plute a Faunov Labyrint.
@luc.ka je cyprián dobrý? Chystáme sa na to do kina,tak či sa oplatí ísť.Či to nie je len ďalší sračkový slovenský film,ako napr. Jánošík.
cyprián sa mi páčil, veľmi. zaujímavý príbeh, veľmi estetické komorné spracovanie, dobrí herci (okrem latináka, toho nemusím, a i tak tam bol úplne odveci), napriek tomu, že to bolo dosť smutné, bolo tam pár vtipných momentov ako ARTfilm je to výborné, ako komerčný "veľkofilm" - to ani neviem nejako slovne vyjadriť, iba si ťukám prstom do čela. lebo... no nič, asi neviem, čo to znamená "veľkofilm"
ale vôbec by ma nemrzelo, keby som za to zaplatila 6€
@33 sila!