nikdy som nezložil rubikovú kocku (tie staršie iba tak že som povytŕhal všetky kocky a naspäť som ich dal v správnom poradí).......ale za to ju viem profesionálne rozložiť
Najrýchlejší poznačený čas mám 1:14:53 (taký sa však nedá brať objektívne, lebo keď si niekto slabo zamieša a vyjde mu ľahká kombinácia s preskakovaním krokov, tak stihne aj za 40-50 sekúnd).
V dlhodobom priemere som s LBL stabilne okolo 1:30 (originálna kocka, žiadne úpravy so silikónovým olejom, grafitom a pod).
Dokázal som len dve vrstvy, posledná sa mi nikdy nepodarila. No zas som sa tomu nevenoval dlho. A v žiadnom prípade som si nechcel čítať návody alebo od niekoho dostať inštrukcie.
stránka šráca, ktorý sa dobre pozná so svetovým rekordérom Feliksom Zemdegzom. Neoficiálne prekonal Feliksov rekord (nejaké tri sekundy mal), ale nechodí na súťaže, lebo asi žije ďaleko v Amerike. Súťaže sú furt dakde v Ázii.
Zapni si youtube, tam je o tom do bludu fajných videí
Dráčik - majú tam kocky za 5 eur, rozpadavajú sa veľmi radi, ale idú perfektne. Všetci spolužiaci majú také, lebo sa im nechce investovať (spolužiak, ktorý je rovnako dobrý v skladaní ako ja, ma s ňou normálne porazí)... ale tí pohodlnejší, ktorí zainvestujú, tak je original značka že Rubik's Cube (rubiks.com), stojí tak 13 eur, všade inak, tá keď sa trochu upraví (silikónový olej) tak ide perfektne + nevylietavajú kocky...
Priemer z piatich skladani za sebou som mal najlepsi asi 45 sekund, co je samozrejme o nicom, ale nikdy ma nebavilo doblba to skladat aby som sa zrychlil. Skor ma bavilo si hladat vlastne algoritmy, a ked sa mi uz vsetky moznosti rozumne jednoduchych minuli, tak som to zabalil.
Kocky skladam zasadne tak ze ich rozoberem ako lego a potom ich poskladam aj sposobom "vrstva za vrstvou". Ci su alebo niesu "cinske". Rekordy nevediem, ale dlhsie ako minutu mi to nezvykne trvat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
V dlhodobom priemere som s LBL stabilne okolo 1:30 (originálna kocka, žiadne úpravy so silikónovým olejom, grafitom a pod).
Možno sa k tomu ešte niekedy vrátim.
Ale oplatí sa naučiť F2L metódu, rekord mám 18 sekúnd.
» www.birdz.sk/webka/filipkoo/...
» badmephisto.com/f2l.php...
stránka šráca, ktorý sa dobre pozná so svetovým rekordérom Feliksom Zemdegzom. Neoficiálne prekonal Feliksov rekord (nejaké tri sekundy mal), ale nechodí na súťaže, lebo asi žije ďaleko v Amerike. Súťaže sú furt dakde v Ázii.
Zapni si youtube, tam je o tom do bludu fajných videí
nolife, ale impressive... v 15 rokoch si moze dovolit zabijat tak cas.