Aky bude mat zmysel tento web, po spustenii novych funkcii?
po pozretii novych chystanych funkciach, prestavam rozumiet a chapat tomuto webu. niekde sa pisalo ze ma sluzit na zoznamovanie sa z ludmii, prezentaciu vlastnej tvorby a podobne. zahada premna je, ako sa zoznamit z niekim,kto bude mat utajene veci na web
to bude svetovii unikat, kedze sa bude dat utajit cela webka zo vsetkim.(od fotiek ,cez stavy az po cely profil na webke )fakt potom nechapem vyznam tohto webu.
uz sa meni vsetko zacalo sa to pokecom potom fb a teraz uz aj toto...no co sa da robit ale nepaci sa mi novy pokec ani nivy fb ale ak sa mi bude pacit toto nemam s tym problem ...
Môj názor je taký ,že celý svet dostáva epidémiu v pooňdiavaní vecí .Pokec ,Facebook ,teraz aj Birdz ?? (nedajbože aby aj Twitter alebo Myspace niečo menil)
neviem, ale birdz začína byť furt len väčšia a väčšia hovadina. keby tu nebolo zopár málo ľudí, s ktorými si posielam ts, tak by som už asi dávno zrušil účet...
Ale Tomas uz nema birdz v absolutnej moci alebo hej ? Ak sa nemam pravdu opravte ma, ale podla mna ked do toho Perex investoval prachy tak chce konkurovat aj inym portalom.....
@hangtime11 diskusia o gramatike a pravopise,LOL. toto nieje oficialna webowa stranka s dokumentmi na vyplnovanie dotaznikou, ale toto je miesto kde ludia diskutuju.
@hangtime11 opakujem ti to posledni krat slusne!!!! -TOTO JE DISKUSNE FORUM!!!!!! LASKAVO BUD PROVOKUJ VSETKICH Z GRAMATIKOU, ALEBO NIKOHO!!!!! TOTO TI PISEM POSLEDNY KRAT SLUSNE!!!!!!
@hangtime11 tiim len dokazujes svoju "uroven" . nedokazes normalne,konstruktivne diskutovat. si este vetsia nula, ako som si myslel. sprosty si jedine ty, a este k tomu nula.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Pretože si sem píšeme blogy,lebo CHCEME aby si to niekto čítal,no nie?
a prečo to vlastne riešiš? keď sa niekto nechce zoznamovať s cudzími ľuďmi, tak ti ho aj tak netreba.
BIRDZ je moja srdcovka, ale myslím že pomaly upadá a nie len kvôli užívateľom.
Tomáš, keď si zakladal BIRDZ, bol to internetový časopis, pamätáš? Teraz je to facebook s fórom / pokec bez chatu.
Ta starsia verzia bola zamerana hlavne na to co tu nove vznika.
Tato nova verzia je skor facebook type, co mi je divne, kedze ten tomas nema rad.
Ale aj tak si zvyknem (po čase). Nič iné mi neostáva
ale zmena je zivot, no uvidi sa, nemali by sme sudit skor, nez nieco uvidime
btw : nebývam na dedine ani na dome
Baví ma provokovať a ešte aj takých sprostých ľudí ako si ty