nemusi byt ani jedno z toho ja maaam v skole ucitelku ktora nieje ani slepa ani nic ine a je uplne perfektna..... uci prirodopis mna sice uz nie
ale ja fakt super..... da sa s nou normalne pokecat a kludne jeeej mozne secko powedat... TAKY BY MALI BYT PODLA MNA UCITELIA
ja si myslim, ze ucitel by mal vediet odpovedat na kazdu otazku ktora sa tyka uciva, bez blbych poznamok ze "to sme sa predsa uz ucili", nemal by kricat a mal by vediet vysvetlovat.. nic viac nepozadujem od skoly..
trpezlivý, asertívny, skutočne sa vyznajúci v tom čo učí, schopný prebudiť záujem a podať to zaujímavo, a hlavne dobre to vysvetliť.
+ energický a motivovaný.
+ taký, ktorého učenie baví.
mali sme takú fyzikárku. neopísateľný zážitok, bola to skutočná radosť zo spoznávania a pochopenia nových vecí
poznam dvoch najlepsich ucitelov ... jedna je nasa profka angliny, ktora je prisna jak ... ale za to vie uzasne naucit.. a taky by ucitel mal byt..
potom profak estetiky... hodiny vie urobit vzdy zaujimave tak, aby to cloveka bavilo ...
Táky pohodák/pohodáčka ,aby sa s ním/ňou dalo posrandovať, aby vedel/vedela naučiť ,trochu prísna/y trochu okatá/ý občas poradí na písomke .. dá sa s ňou/ním v pohode porozprávať..
Takých je málo .. no našťastie takú učiteľku jednu máme ..
ja ich poznam vela napr.: tiredna, biologickarka, ci jak sa to pise , katechetka, telocvikar, noskar, fyzikarka, dejepisarka, slovencinarka atd, no je ich strasne vela , ale tak chyba je asi vo mne, ked ich je az tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale ja fakt super..... da sa s nou normalne pokecat a kludne jeeej mozne secko powedat... TAKY BY MALI BYT PODLA MNA UCITELIA
a potom aj moja slovencinarka, sice je niekedy az moc prisna, a niekedy moc nespravodliva,ale vie perfektne naucit ~_~
a este moja biologikarka je peckova, ked ma dobru naladu, akurat skoda ze je naladova a nespravodliva, ale haluzny clovek ~_~
a este jeden nas profak,ktory nas uz neuci ale super clovek ^_^
+ energický a motivovaný.
+ taký, ktorého učenie baví.
mali sme takú fyzikárku. neopísateľný zážitok, bola to skutočná radosť zo spoznávania a pochopenia nových vecí
potom profak estetiky... hodiny vie urobit vzdy zaujimave tak, aby to cloveka bavilo ...
Slepý
Hluchý
Ktorý vie písať iba 1
Chromý
Bezruký
Zábudlivý
Prísny
Zlý
Chorý
to určite neni...
Takých je málo .. no našťastie takú učiteľku jednu máme ..