Tak sa zdá, že sa tu NIEKTO trepal pár km do Lidlu pre obliečky, na ktoré čaká už asi pol roka, kým ich znova daju do ponuky, bol celý natešený že bude mať pekné postieľky, no prišiel do obchodu a zistil, že nemajú ani jednu.
@luc.ka hehe .. @veroniques prisla som tam dost skoro, myslela som si väcsina ludi normalne pracuje a nehrnie sa ako (neviem najst vhodne prirovnanie) do Lidlu pre obliecky
ked chcem mat peknu postielku kupim si pekne obliecky niekde inde a nebudem predsa ako dbko cakat polroka na nejake obliecky z Lidlu ktore nic nevydrzia a po prvom prani budu natiahnute a stratia farbu
isiel by som sa pozriet na @luc.ka -u ako sa podrezava v oddeleni textilu, by som ju este snad stihol odfotit a ona by si to este stihla hadam aj na fb lajknut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
.. neviem prečo by si z toho mala viniť obchod -.-
čo narobíš...
ešteže viac bažia po tých obliečkach, ako po bielom rume, čo tam občas kupujem ja...
1.kto neskoro chodi sam sebe skodi.
2. inde sa ani nedaju kupit,ze?
paneboze..
šla by som si kupiť aspon jahodove korneto a šla domov
ale šak nebuď teliatko, ja si svoje fotky ňeľajkujem predsa...
no šak ale stále na nej budem ja... i keď zase, vo svojej najkrajšej podobe...
no cuba libre isto nie!