áno, ako mladý už raz spomenul, bola by to anarchia. A nemôže to tak fungovať, ludia by sa zabíjali ako šialený. Sú veci ktoré držia svet v chode a povinnosti sú medzi nimi.
podľa mňa by to bolo na hovno..má to výhody aj nevýhody no ale keď musíme tak musíme..ľudia by boli rozmaznaní a robili čo sa im zachce tak by aj zabili :/
nechapem ludi co tu napisali ze by to bol "uuuzasny" a "dokonalyyy" svet
dobre je presne tak ako je - mate urcite prava ale aj urcite povinnosti .... ci ako si to predstavujete, cele dni nic nerobit, nechodit do skoly, flakat sa? som zvedava dokedy by vas to bavilo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
občas je aj rozmýšlanie nad takými vecami zbytočné. proste začni. rob to čo práve považuješ za najdôležitejšie.
a @12
2. nik by nepracoval, nebolo by jedlo, obchody by boli vykradnuté
HROZNÝ!
dobre je presne tak ako je - mate urcite prava ale aj urcite povinnosti .... ci ako si to predstavujete, cele dni nic nerobit, nechodit do skoly, flakat sa? som zvedava dokedy by vas to bavilo ...