páčia - vzťahuje sa to ja vizuál, alebo aj charakter?
tak vo všeobecnosti sa mi páči na chlapoch kombinácia (tmavo)hnedé vlasy + (tmavo)hnedé oči, svetlá pleť, mierne strnisko, postava priemerná (ani vyšportovaná, ani chudá a ani obézna)... ale môj chlap väčšinu z týchto kritérií nespĺňa, a paradoxne sa mi o to viac páči
čo sa týka charakteru, okrem nežiaduceho správania (agresivity, nerozhodnosti, vulgárnosti, voľnomyšlienkarstva...) nemám špeciálne požiadavky, podstatnè je, aby sme boli "na tej istej vlne", aby ma niečím zaujímal a aby sme na seba intelektuálne stíhali
@jurito jaj tak dik, idem do kosa ked som odpad ale inak ako nic v zlom, ale take dievcata ako opisujes ze sa ti pacia u nas spravidla chodia do ministry v kratkych satickach a to si uz jednoznacne myslim svoje o takej "smotanke"...
@moonbeam nie nie, bolo to myslené tak, že vymenované vlastnosti sa mi na väčšine chlapoch páčia (takmer vždy, proste overená kombinácia), ale neznamená to, že ostatné (opozitné) vlastnosti sa mi nepáčia, skôr len, že na málokom (napr. modré oči sa mi fakt len výnimočne páčia)
@35@hoperpohroma ... odpadom nazýva
iných práve ten, čo má, aspoň o niektorých
zákutiach svojej duše, tento názor práve
o sebe samom.
A len to kamufluje.
Také názory prezrádzajú najviac o ich
pisateľovi, aj keď si to neprizná.
Však, @jurito ?
Btw, odpoveď na otázku fóra ...
no predsa
s poriadnym
TVRDÝM
ypsilonom na konci, teda chlapY,
nech už držíme líniu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
btw @3 indeed...
tak vo všeobecnosti sa mi páči na chlapoch kombinácia (tmavo)hnedé vlasy + (tmavo)hnedé oči, svetlá pleť, mierne strnisko, postava priemerná (ani vyšportovaná, ani chudá a ani obézna)... ale môj chlap väčšinu z týchto kritérií nespĺňa, a paradoxne sa mi o to viac páči
čo sa týka charakteru, okrem nežiaduceho správania (agresivity, nerozhodnosti, vulgárnosti, voľnomyšlienkarstva...) nemám špeciálne požiadavky, podstatnè je, aby sme boli "na tej istej vlne", aby ma niečím zaujímal a aby sme na seba intelektuálne stíhali
@0 nebolo to tu pred chvilou? ci to tu byva kazdy den tak uz stracam prehlad?
a nie tie upišťané chuderky, čo teraz vo veľkom nahrádzajú mužov
*Akí
a nastal čas na môj obľúbený citát!
a btw. -
@jurito
no všetky sa o teba "potrháme" ... "hláste sa baby"
iných práve ten, čo má, aspoň o niektorých
zákutiach svojej duše, tento názor práve
o sebe samom.
A len to kamufluje.
Také názory prezrádzajú najviac o ich
pisateľovi, aj keď si to neprizná.