anglictinu som sa ucil 10 rokov.. a aj teraz v praci ju pouzivam denno denne slovom aj pismom... ale poviem vam uz ma omrzela... chcem radsej uz dalsi novy jazyk sa naucit... napr rusk j. je fajny
myslím, že anglicky, nemecky by som sa už celkom dohovorila... ešte tak vedieť po fínsky a som šťastná jak blcha možno by som sa potom ešte vrhla na nejakú švédštinu a nórštinu, ale to je vzdialená budúcnosť
Ale tiež to hovorím preto,lebo po anglicky viem..dosť teda..ale keby som nevedela,tiež by som chcela vedieť po anglicky...a samozrejme slovenčina,hanba kebyže ju neovládam resp. cudzí jazyk ovládam lepšie ako "materinský"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a komu sa to chce ucit
a nikdy nechcem počuť nemčinu
Ale tiež to hovorím preto,lebo po anglicky viem..dosť teda..ale keby som nevedela,tiež by som chcela vedieť po anglicky...a samozrejme slovenčina,hanba kebyže ju neovládam resp. cudzí jazyk ovládam lepšie ako "materinský"
Španielsky hovorím denne...
Ale chcela by som vedieť Latinsky, taliansky alebo nejaký severský jazyk