Konkrétne idem na oslavu - príjmanie takže neviem aký dar mám doniesť či tortu.Naozaj neviem ale s nejaký normálnym darom tam musím dôjsť ! budem za všetky bežné a normálne rady ! Povďačná
zlaté alebo strieborné náušnice alebo ak niečo lacnejšie tak bonboniéru a nejakú sošku-anjelika ..... ale aj tá torta môže byť + nejaká maličkosť na pamiatku
a ty si prijímanie nemala? ak áno, tam by som jej dala zhruba niečo také ako ona tebe.
a ideš sama alebo aj rodičia? ak sama tak stačí tá torta a poprípade ešte nejaká drobnosť čo ju poteší, niečo čo má napríklad rada alebo zbiera, napríklad ak rada číta, tak aj nejaká kniha s venovaním alebo malý obraz na ktorom bude niečo čo má rada, či je to už príroda, zvieratá alebo podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
hm škoda že si nepovedal čoho !!
chúda sa zľakne fuj to by som ani ja nechcela dostať
Ale je mi jasné, čo ti poradí @kachie
a ideš sama alebo aj rodičia? ak sama tak stačí tá torta a poprípade ešte nejaká drobnosť čo ju poteší, niečo čo má napríklad rada alebo zbiera, napríklad ak rada číta, tak aj nejaká kniha s venovaním alebo malý obraz na ktorom bude niečo čo má rada, či je to už príroda, zvieratá alebo podobne.