Ahojte ľudia, mám taký malinký, špecifický problém. Vôbec nemám tušenie aký darček kúpiť kamoške k jej 14-ke. Rozmýšľal som napr. nad XXL tričkom s jej prezývkou ktoré by mohla nosiť ako nočnú košeľu ale to by asi bola blbosť.
@18miki18 nekrič tu do mňa Vôbec netuším čo má rada, nepoznám ju až tak dlho. Preto sa zaujímam čo takého by potešilo, aký darček by si jej napr. kúpil ty a pod.
Podla toho aký to je typ baby no.. ak taký normál..tak ten nahrdelnik,nausnice alebo dačo podobné by ju asi potešilo.. len prvdepodobne nie nič výrazné..s tou knihou je to tiež dobré..ale to musíš vedieť či rada čita a čo rada čita..čo je dost komplikované ale aj s tým tričkom to nieje zlá nápad..len enviem či u jej prezývkou.. skor si všimni čo nosí..čo má rada..a podla toho..vieš to je tvoja kamarátka to je komplikované..
@fun Nepoznáš ju až tak dlho ale my už vôbec Proste čo ju zaujíma. Osobne by som jej nedával klasiku ako kniha a tak. Teda ak to nieje nejaká intelektuálka.
listky na nejaky dobry koncik, CDcko jej oblubenej kapely, tricko s jej oblubenou kapelou, pripadne nejaka kravina (napriklad nejaka hracka, plysak) co symbolizuje vas spolocny zazitok alebo niektoru jej vlastnost.. alebo proste nejaku neprakticku prkotinu, ktoru nikdy nevyuzije, puberta je len raz
Čo tak nejaké CD s obľúbeným interprétom, dvd s nejakým filmom alebo jednoducho nejakého chutného plyšaka? U mňa človek vždy zaboduje naušnicami. Raz som kamoške čo rada kreslí darovala skicár a ceurzky na kreslenie, takže ak má nejakú podobnú záľubu mohol by si sa uberať tým smerom.
@tinnie ak aj takú záľubu nemá, nech si kreslí. Možno sa odreaguje lebo vonku je stále napätá.. neviem s čoho, asi mi ešte neverí natoľko aby mi to povedala a to mi už povedala dosť vecí ale serká ma to občas.. a riadne. Takže skicárik to istí a môže si kresliť bárs aj ufo.
Ľudia ďakujem za Vaše podnety, ak sa ešte nejaké nájdu, môžete v kľude napísať. Na inšpiráciu mi to musí stačiť. A som rád že ste sa zdržali nevhodných komentárov. Vidieť že ste naozaj inteligentný.
Fúúú takže po poriadku knihu jej nekupuj, nemusí sa jej páčiť, to by si sa musel fakt trafiť resp. opýtať nejakej jej kamarátky... kúp jej nejaký náhrdelník, najlepšie nejaký jednoduchý, len retiazku s príveskom.. nemusí to byť ani zo zlatníctva, bižutérií máme dosť a nič s tým neposerieš a bude to milé dalším nápadom je náramok nejaký.. ale nie zas šnúrky ako znak priateľstva náušnice nie, to si kupujú baby medzi sebou navzájom..
Pokial ste fakt len kamaráti, tak to tričko je dobrý nápad mňa osobne by potešila aj nejaká kvetina v kvetináči, vankúš, plyšák
Pokial si baba a tu sa tváriš ako chalan, kúp jej sypaný čaj v darčekovom balení alebo knižku inteligentných výrokov
Alebo nejaký prívesok s ochranným kameňom Toť všetko odomňa.. napadá mi aspoň milión možných darčekov, všetko od psov až po maliny v krabičke s červenou stužkou na vrchu
@rheia máš ešte nejaký uletení nápad podobný malinám? Lebo tie sa mi zatiaľ páčia najviac. Ono totiž aktuálne som s ňou v "búrkovej zóne" takže celkom sa tie maliny hodia.. Možno jej kúpim škrečka, potkana alebo morské prasiatko.. horšie to byť nemôže..
kup jej rybičku...teda podla mna..alebo zajaca...vždy som chcela rybičku aj zajaca a nikdy mi to nik nekupil ...podla mna to tričko nie je zly napad ale nedaj jej urobit take s menom ale nejakym vtipnym textom napriklad krásna - krajšia - JA...tymto by som to vyriesila asi najskor ....a kup jej nejaky kvet v črepniku....napriklad laliu...lalie su fajn...no dobre zas pišem o sebe
a este musim dodať že KNIHA VOBEC ALE VOBEC NIE JE SUCHY DARCEK ! kto si to mysli je uplne neoriginalny povrchny plytky a neviem co vsetko ale vsetko negativne...
a ešte musim dodať že kdeže ste v burkovom obdobi na to tričko by si jej mohol dat napisať niečo romanticke nech sa nehneva a nejaky citat ja sa do romantickych veci nevyznam ale mozno ti potom zacne zobať z ruky
@beaurebelle - @28 - prepáč, som povrchný no mal som dojem že by to nebol najvhodnejší darček aj keď teoreticky to ako možnosť pripadá.
@31 - zobať z ruky nemusí, úplne by mi stačilo keby začne byť opäť sama sebou. V poslednom období je to také.. "čudné" .. asi puberta..
@27 - zajac alebo rybyčka.. no.. viem že by chcela na 100% morské prasiatko ale sa bojím že keby jej to kúpim (čo by inak narobilo problém) že by bol problém zobrať to do bytu zo strany jej rodičou lebo už spomínala niečo v zmysle že jej mamke to prekáža lebo vraj to smrdí a pod...
@jaro1991 - @26 - pekný nápad... niečo podobné som už zvažoval no je to také.. zas mi to pripadá moc jednoduché.. až moc.. v jednoduchosti je krása ale plyšák.. ja som taký psychoš že chcem byť výnimočný no nechcem vzbudiť priveľký dojem
@kachie - @22 - fitloptu? :o K čomu by jej už len bola fitlopta? Ale uznávam, je to nápad.
Kup je napr. šialku kde bude bud jej meno alebo ze ju mas rad...alebo aj klucenku jej mozes kupit...alebo plysaka...ved aj malickosti cloveka potesia..
no nemôžem sa nezapojiť... a myslím, že to tričko s vtipným nápisom je asi najfantastickejší nápad ... prípadne skús nájsť niečo originálne ušité presne na ňu...
jedna staršia pani čo poznám kúpila svojmu manželovi v hračkárstve koníka a zabalila mu to s tým, že vie, že vždy sníval o koňovi ... raz mu zase zabalila malinký darček asi to 10 škatúľ ... nič extrémne, ale originálne podané ..
nekupuj jej žiadneho škrečka, pieskomyla ani morské prasa, môže sa báť hlodavcov... žiadne domáce zvieratko jej radšej nekupuj... ja som na posledné narodky dostala kvetináč s orchideami... a dosť ma to potešilo teraz z tých 3 kvetov mi narástlo ďalších 14 pekných rúžových kvietkov krásne sú ...
Tak vidíte ľudia.. ja som tu rozoberal čo jej kúpim k narodkám a medzitým sa somnou prestala baviť. Niekto jej totiž o mne natáral hlúposti, niekto, koho pozná týždeň no a tak sa mi teraz .. celkom úspešne vyhýba, vymazala si ma s facebooku, skype a pod.. jednoducho skončila somnou a neviem prečo (určite som jej však nato dôvod nedal, taká kurva som není).
Má to jednu výhodu. Nemusím kupovať darček. Druhá vec.. veď viete.. ach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Okrem toho zas neviem či jej kúpiť nejaký romanťák od Pilcherovej alebo kieho boha.
znenávidí Ťa a máš ju z krku
Mna velmi velmi velmi potesil darcek tvoreny fialovym energetakom z Lidlu, Paralenu a plysacika.
Taktiez som uz davala darcek 30 deka kuracej sumky + Hello Kitty sponky + pokemon karty
Ľudia ďakujem za Vaše podnety, ak sa ešte nejaké nájdu, môžete v kľude napísať. Na inšpiráciu mi to musí stačiť. A som rád že ste sa zdržali nevhodných komentárov. Vidieť že ste naozaj inteligentný.
Pokial ste fakt len kamaráti, tak to tričko je dobrý nápad mňa osobne by potešila aj nejaká kvetina v kvetináči, vankúš, plyšák
Pokial si baba a tu sa tváriš ako chalan, kúp jej sypaný čaj v darčekovom balení alebo knižku inteligentných výrokov
Alebo nejaký prívesok s ochranným kameňom Toť všetko odomňa.. napadá mi aspoň milión možných darčekov, všetko od psov až po maliny v krabičke s červenou stužkou na vrchu
@31 - zobať z ruky nemusí, úplne by mi stačilo keby začne byť opäť sama sebou. V poslednom období je to také.. "čudné" .. asi puberta..
@27 - zajac alebo rybyčka.. no.. viem že by chcela na 100% morské prasiatko ale sa bojím že keby jej to kúpim (čo by inak narobilo problém) že by bol problém zobrať to do bytu zo strany jej rodičou lebo už spomínala niečo v zmysle že jej mamke to prekáža lebo vraj to smrdí a pod...
@jaro1991 - @26 - pekný nápad... niečo podobné som už zvažoval no je to také.. zas mi to pripadá moc jednoduché.. až moc.. v jednoduchosti je krása ale plyšák.. ja som taký psychoš že chcem byť výnimočný no nechcem vzbudiť priveľký dojem
@kachie - @22 - fitloptu? :o K čomu by jej už len bola fitlopta? Ale uznávam, je to nápad.
Ďakujem Vám za Vaše nápady.
» www.rajdarcekov.sk/...
jedna staršia pani čo poznám kúpila svojmu manželovi v hračkárstve koníka a zabalila mu to s tým, že vie, že vždy sníval o koňovi ... raz mu zase zabalila malinký darček asi to 10 škatúľ ... nič extrémne, ale originálne podané ..
a Kinderko?
Má to jednu výhodu. Nemusím kupovať darček. Druhá vec.. veď viete.. ach.