silno som sa zamyslela. a okrem toho, že chcem taký ten škrabač na syr (nie strúhadlo, ale také, s čím sa pekne robia plátky) a wok a formu na muffiny, tak naozaj úplne veľmi chcem pressovar.
(to ak by sa chcelo viacero ľudí nejak... inšpirovať pri čítaní tohto príspevku. čoskoro mám narodeniny!)
@gotheris aj ja som si najprv myslela ze cez zimu sa to neda ale na jednej stranke o tom som citala o nejakych zoskokoch co boli aj v zimnom obdobi tak snad ano
chcela by som sa stať uspešnou svetovou herečkou a chcela by som sa dostať na konzervatorium a ešte by som chcela nájsť miesto kde zabudnem na všetko zlé a budem myslieť len na to dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
(to ak by sa chcelo viacero ľudí nejak... inšpirovať pri čítaní tohto príspevku. čoskoro mám narodeniny!)
možno ho nájdeš pod stromčekom na Vianoce
ale na veselšiu tému ...zabalený sexy vysoký chlap ...
A pák ..nejaký ten bike by neuškodil
Hmm a nejaký reálnejší? Určite lístky na hocijaký koncert (hocijaký- tak aspoň mimo okruh dychovky, ľudovka, kostolné spevy...)
Jo a zabula som: BIRDZ mikču