Áno, bola tu táto téma miliónkrát, viem. Lenže ja jej chcem dať niečo, čo by si zapamätala, mala to ako spomienku. Dala by som jej šperk, ale na všetko je alergická. Rozmýšľala som, že slúchadlá, lebo jedny som jej požičala ale to boli k PC a nikde ich ne
@anjelik76 sluchatka budu praktickym darcekom.. nahrdelniky a tieto cackanice su skor pre materialistky, mozno je to to prave pre nu, neviem nepoznam ju... a naco jej budes kupovat listok na ten fest, ked sa tam nedostane?
Napríklad mňa by potešila nejaká malá koláž naších fotiek chápeš, farebný podklad a na nich nalepené naše spoločné fotky možno aj s nejakým komentárom ...to je podľa mňa na nezaplatenie
@kolini veď ten fest ma práve rpeto štve.. lebo viem, že to by bola véľmi šťastná.. poprípade za husle alebo bicie ale moje financie tak ďaleko nesiahajú...
@mia246 ona niečo také si sama spravila dávnejšie so všetkými kamarátmi takže
@nixxtina ono to už objednať nestíham.. objednať áno ale prísť by to nestihlo
ja som na 15tku dostala od mojich troch kamarátok spoločne strieborný prsteň (ktorý sme boli vymeniť, lebo sa nejak vôbec netrafili do môjho vkusu)
a kamošky druhé zase dostali - jedna nohavice, jedna tričko s obľúbenou kapelou a dve kilá pomarančov a tej tretej, čo sme kúpili si už nepamätám (veď to bolo pred 10 rokmi )
Mám najlepšiu kamarátku.. ako darček k jej narodeninám a meninám spoločne jej dávam takú knihu kde sú naše spoločné fotky plus zážitky, ktoré si tam potom môže dopisať plus náušnice s našou fotkou.. (neoslavili sme to spoločne pretože ona je na druhej strane republiky.. ale cez leto príde do KE tak to dostane.. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
rezultat: sluchatka
@mia246 ona niečo také si sama spravila dávnejšie so všetkými kamarátmi takže
@nixxtina ono to už objednať nestíham.. objednať áno ale prísť by to nestihlo
@nathaliciatko no vidíš to by sa aj mne zišlo
btw: tričko s jej obľúbenou kapelou môžeš dať urobiť aj v niektorých zberniach FOTO...len donesieš obrázok, ktorý chceš na tričku..
a kamošky druhé zase dostali - jedna nohavice, jedna tričko s obľúbenou kapelou a dve kilá pomarančov a tej tretej, čo sme kúpili si už nepamätám (veď to bolo pred 10 rokmi )
To by mňa potešilo
@snehovavlocka ....ti kúpim na narodeniny?
...Potom nebude problem kadejaky nemotorny, ked ju bude nejaky hajzel oplodnovat
Tazko na cvicisku, lahko na bojisku