kup jej cigarety flasku alkoholu a kondomy to bude originalne pretoze fajcenie, pitie alkoholu a sexovanie je povolen u nas iba od 18(ale nehrozi ze by to niekto dodrziaval
nooo s tými cigaretami je to super nápad... tie ju potešia vždy... no ten alkohol hmmm... škoda že nepije.... a kondómy sa isto zídu hihi... dobrý nápad.. ale kde bude spomienka? aj niečo pamätné tam treba pridať... hm?
podla mna je originalne napriklad spravit kolaz z vasich fotiek nejak pekne graficky a potom to dat vytlacit napriklad na A2 a ma to ako vas plagat so spomienkami a este venovanie tam napisat a dozadu nejake venovania od znamych
vybrátor asi nie... ona nad takými vecami kýve hlavou heh... ten plagát je fajn... ale myslím že by ho nevycapila na stenu... myslela som že by som jej dala urobiť tričko s venovaním.. ale neviem či by mi to neurobili len tak obyčajne.... neviete jak sa dá na tričko niečo tak fajne napísať a aby sa to nedalo ani vyprať? že by som to skúsila sama... hmm?
no nevem .. podla toho co sa jej paci ale keby som mala nieco kupit bolo by to nieco strelene a oroginalne .. co keby si jej nieco s dakym humornym napisom ktore ma nieco spolocne s 18 ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tak este pribal nejaky pekne fotoramecek s fotkou kde ste len vy dve napriklad z dna na ktory mate nejaky krajsi citovy zazitok
@vladi
no ja mam tenisty problem tiez ma kamoska 18 v aprili a nwm voobec co jej kupit
tricko? sak v dakom shope ...niekde kde robia fotky sa chod popytat ci robia aj napisy na tricka..