niečo originálne spoločnú fotku zarámovanú, alebo mu kúp tričko ak si si istá, že mu bude dobré alebo čo ja viem..nejaký šperk, parfúm, kozmetiku..je to fakt tažké ja tiež rozmýšľam pre nás baby je to ľahšie..lebo nám sa dá da všeličo od plyšákov až po rôznu kozmetiku, očné tiene a podobné vecičky..ale čo pre chalana..to je vždy záhadou snáď vieš čo ho baví možno aj to
Podla rozpoctu. Vacsina chlapov co poznam (vratane mna) preferuje vyuzitelne veci. (ale napriklad elektroniku a ine drahsie veci mi nikto okrem mna kupovat nebude, takze to je celkom nepodstatne)
Co mi pride ako najvacsia hlupost su totalne nepouzitelne veci (vselijake "jeeeej ake roztomile" klucenky, obrazky, fotky, sosky a ine kraviny). Nevravim, ze ma nieco take urazi, to rozhodne nie, ale je to najhorsia vec aku mozem dostat.
Ked mam vychadzat z mensieho rozpoctu, tak su asi idealne veci ako oblecenie, kozmetika atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Co mi pride ako najvacsia hlupost su totalne nepouzitelne veci (vselijake "jeeeej ake roztomile" klucenky, obrazky, fotky, sosky a ine kraviny). Nevravim, ze ma nieco take urazi, to rozhodne nie, ale je to najhorsia vec aku mozem dostat.
Ked mam vychadzat z mensieho rozpoctu, tak su asi idealne veci ako oblecenie, kozmetika atd
len mu preboha nekupuj ziadne kraviny typu vankusik alebo hrncek s potlacou vasej fotky.