a co takto nieco pekne vyrobit? hmm my sme kamaratke vyrobili taky obrazok... kupili sme pekny zeleny ramik a dali tam nase fotky ako babatka a napisali blahozelania a ten radostny usmev stal za moje dolepene prsty
vibrator, vila, porsche alebo hotel ??? ... kua kup jej cokoladu a zjescte ju. Jej nestaci bodanie ruky??? a vsetko naj? Ona by mala teba pozvat este niekde, kedze ma narodky na drink a potom zasa ty ju a mate to vibavene
kupte jej hocijaku blbost - sviecka, svietnik, lapac snov, listky na koncert, naramok, prsten, nausnice, plysaka, nahrdelnik, nieco keramicke-sosku prasiatko, kabelku, pekne 3cko, knihu, tie ramceky ze v pripade potreby rozbit sklo, v nejakom darcekovom obchode budik/zrkadlo / ramik, plysaka, cd jej spravte daky vyber, kvet v kvetinaci, boze hocico...chod do obchodov a cosi najdes podla toho co ma rada a comu sa venuje!sak ty ju poznas!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov