zalezi od toho, o koho ide a co si predstavujete pod pojmom niekoho posudit. Niketo sa da za par okamihov, a pri niekom zas po par rokoch zistite, ze je to inak ako ste si mysleli...
Dlhy cas nikdy nemozem vediet ci ten clovek s ktorym sa poznam co ja viem aj mesiac ci viac sa neschovava za niaku masku, myslim ze prava tvar cloveka sa ukaze az po urcitom case a roznych situaciach
ak nerátam prvý dojem, tak asi dlho... v podstate každá nová vec mi utvára podrobnejší obraz... a záleží aj od toho, ako intenzívne som s tým človekom v kontakte. ťažko zovšeobecniť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
celkove prezentovanie cloveka, slang, oci a proste.. 2 minuty mi stacia dokonale az sa za to hanbim jak vsetkych odhadnem .___.
samozrejme z webu je to ine.. to sa vzdy ludia mozu pretvarovat a tak ale toto myslim z oci do oci
Aby som človeka dokázala posúdiť aspoň na 50%, musím ho zažiť, keď mu je veselo, keď mu je smutno a keď mne je veselo a keď mi je smutno.
Aj tak to podľa mňa nie je úplný obraz o človeku.
Aj keď je pravda, že niektorých ľudí som spoznala a po hodine som vedela, že si s nimi sadnem
ale nie
boze, to je individualne..ak s niekym som kazdy den tak viem aky je uz za tyzdnen
ak s nim som raz za dva mesiace, tak ho moc posudzovat nebudem..