tak ak sa jedna o nejaky vztah medzi osobami vzdialenymi viac ako 100km, tak to zavisi no, mozno sa ti zalubi hned, zavisi na intenzite pisania, ci si volate, teda co sa tyka internetu.
Naživo to môže byť tak aj do mesiaca, pokiaľ sa vídavate pravidelne
vysoko individuálne, napr. po hodine chatovania môžeš zistiť, že si rozumiete, máte sa o čom baviť atď., ale zaľúbiť sa podľa mňa nedá bez osobného stretnutia
Neviem, to podľa toho, ako sa bavíte a ako ste otvorení flirtu...ale aj tak by som o nikdy nebralá vážne, len ako srandu, lebo v realite môže byť človek sklamaný...
pri chatovani je to vždy len o sympatiách... nenazvala by som to kamarátstvo, priateľstvo, alebo nebodaj niečo viac, kým sa tie osoby nestretnú aj v realite a potom uvidia, čo medzi nimi vznikne...
@loriana eee...nie, ľudia ma vedia zaujať slovami, vôňou, hlasom, dotykmi, whatever, ale nick na priblblej soc. sieti, a ešte navyše hentak pridrbaný by ma "okúzliť" fakt nedokázal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no to uber
ale osobne si myslím, že chatovať 1-6 mesiacov by zložilo aj koňa
Naživo to môže byť tak aj do mesiaca, pokiaľ sa vídavate pravidelne
niekedy ked sa nezhodnes tak neni z toho ani chat kamaratstvo
a dakedy prejde aj hodina a zda sa ti, ze to moze fungovat, ani nie tak vztah ako to kamaratstvo
už pri nicku som pocítila nejakú predtuchu.
potom sme si písali 3 mesiace , kým sme si poslali fotky.
Strááášne som nechcela, bála som sa, že sa čaro stratí.
nestratilo, sme spolu roky...
týmto si ma zabila
áno, ten nick zasiahol moju dušu okamžite - volal sa Modré nebo a tak som dala na inštinkt. Ale ty asi nevieš, o čom točím, že ?