nic medzi tym akoze na vyber nie je, vyhrali ste dom a mozte si vybrat z tychto dvoch a nie nesmiete ho predat a kupit si iny, proste prestante vymyslat a zahlasujte xD
Neviem, páčia sa mi minimalistické interiéry veľmo, ale mám prehnaný vzťah k materiálnemu vlastníctvu
Skončilo by to aj tak pri prvej možnosti.
Ale hlavne chcem veľký drevený glóbus a zbierku hrozne drahých obrazových publikácií o historickom príbore, morských živočíchoch, liečivých rastlinách a tak A strojárske tabuľky do každej miestnosti.
mne sa pacia obe moznosti, ale rozhodol by som sa asi podla velkosti domu. Ak by islo a malicky domcek, tak by som volil 2. moznost. V pripade velkeho domu by som sa priklonil k 1. moznosti, chaosu.
Ja by som chcel dom s veľkou záhradou, ktorá by mala veľa stromov a kvetov aby som sa v nej cítil ako v nejakom parku. Boli by tam lavičky na sedenie a čítal by som tam knihy. Štebot vtákov k tomu a bolo by to podľa mojích predstáv.
momentalne by som preferoval minimalizmus, musim sa ucit a pisat pracu a v takom prostredi "cistom" to ide lepsie ako v prepchatom prostredi, kde vsetko odvadza myslienky
ani jeden ja by som chcel taky stokarsky proste flase z chlastu po zemi akoze ne pohadzane ale rozostavane pri stenach na stene nejake carbanice a tka take blbosti co mi je luto zahodit vseliake papieriky , stuple s flasi a podobne to by som polepil po stene a taaak to by bol moj vysnivany dom asi a nemalo by to ziadny vopred urceny dizajn proste vseliak podla seba by som to rozhadzal
ale zas nemam rad bordel len organizovany bordel ! asi si poviete seci ze som jebnuty sak som ale ja proste milujem taku stokarsku/sockarsku atmosferu to je moj zivot co u dlho bohuzial nezijem vonku stare rozpadnute budovy poznacene prirodou v nich stare kresla stolicky a taketo veci to je pre mna raj ... ale doma by som to mal samozrejme len tak s casti take
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Skončilo by to aj tak pri prvej možnosti.
Ale hlavne chcem veľký drevený glóbus a zbierku hrozne drahých obrazových publikácií o historickom príbore, morských živočíchoch, liečivých rastlinách a tak A strojárske tabuľky do každej miestnosti.
(prach utierať)
Prevažuje biela, sem tam čierna (minimum farieb)... prírodné drevo, kožušiny, vlnené vankúše .. taká "cozy"
ale inak mam rad take utulne domy