hoci mam len 13 rokov mal som babettu 210 a je to ovela lepsie ako bicykel.......jazdim iba v dedine a po ,,štyrkách,, a som medzi kamaratmi frajer
no vsetko s raz pokazi.....dostal som defekt a nikto nemal čas ho opravit a tak to tam stalo asi mesiac a potom uz nenastartovala.......vymenil som sviecku, vycistil karburator, vymenil benzin a nič........teraz mam simsona s ktorym som velmi spokojny
konečne som našiel aj túto tému a rád by som sa k nej vyjadril osobne preferujem jeden zjav ktorý som strašne dlho chcel bol to velorex teda plátená trojkolka vpredu dve kolesá a vzadu jedno vela som o tom precítal aj som sa chcel do toho pustit ale rozhodol som sa že počkám a kúpim si radšej Yamahu R1 raz keď budem chcieť vypnúť od áut ešte by vpadala do úvahy suzuki hayabusa ale to už je príliš hardcore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
som za klasiku toto by mi stačilo na jazdenie po okolí
Inak moj sen
Môj sen raz tekéto niečo mať.
Orange County Choppers sú králi...
no vsetko s raz pokazi.....dostal som defekt a nikto nemal čas ho opravit a tak to tam stalo asi mesiac a potom uz nenastartovala.......vymenil som sviecku, vycistil karburator, vymenil benzin a nič........teraz mam simsona s ktorym som velmi spokojny