Ahoj, začala som teraz viac cvičiť a chcela by som si dať postavu do "poriadku". Proste som začala aj zdravšie žiť a všetko okolo. Ale teda zaujímalo by ma, aký typ plávania je najlepší čo sa týka spaľovania? Sú v poriadku aj "obyčajné" prsia, resp. kraul
dolezitejsia je intenzita ako styl, ale ak vies vic stylov plavat, tak ich striedaj, hlavne nech je to zabava odporucam 1-2x lebo okrem toho budes mat asi aj ine pohybove aktivity
ja plávam odmalička, a mám aj záchranársky plavecký kurz, ale tiež sa musím dať teraz po vianociach znova do formy ako ti hore písali, tak technika je dôležitá, potom to môžeš striedať ako sa tebe páči, alebo ako ty budeš vládať.
ja si idem tak 3-4x do týždňa zaplávať 1,5km a striedam tie štýly podla toho ako som "unavený".. ale najviac plávem kraula
Spalovanie tukov je podmienene vyskou tvojho tepu. Je jedno akou aktivitou si ho zvysis. Este lepsie vysledky dosiahnes, ked tvoj tep bude striedavo skakat z aerobneho pasma do anaerobneho. Vsetky potrebne informacie mas na internete.
Plávanie samo o sebe nie je moc na chudnutie, musíš okrem toho robiť ešte niečo iné, ale tým ťa od toho nechcem odradiť, plávanie dobre formuje postavu. Ak si doteraz neplávala, tak sa spýtaj niekoho, kto má skúsenosti, aby si si zlou technikou nepoblížila na chrbticu. A lepšie je striedať štýly, lebo @8
podla mna motylik alebo kraul, lebo tie sa mi najtazsie robia aj som najviac unavena po nich. no ale ja si nemozem vyberat, kvôli chrbtici sa snazim znak a inak prsia lebo znak je divny
Plávanie je fajn relax, ale schudnúť sa z toho teda príliš nedá... Plávaj to, čo vieš technicky najlepšie, Veľa komentárov spomína motýlika, ale to je technicky najnáročnejšia disciplína, na tú sa rovno vyprdni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Na tvojom mieste by som to striedala ak vieš všetky štýly
ja si idem tak 3-4x do týždňa zaplávať 1,5km a striedam tie štýly podla toho ako som "unavený".. ale najviac plávem kraula