ak to nie je diskotéka alebo vyslovený pajzel, tak mi je to v podstate jedno, ak tam mám byť s kým... a nesmie tam byť predražené (teda, ak by ktosi platil za mňa, tak by mi ani to nevadilo
záleží. keď sa chcem opiť alebo len ísť na kofolu idem do baru, keď sa chcem najesť idem do reštaurácie, keď mám chuť na kávu idem do kaviarne a keď si chcem zatancovať idem na diskotéku... ale sú podniky, ktoré majú všetky štyri funkcie, alebo aspoň tri z nich dokopy určite... no najčastejšie som v bare
a krčmy....a úplne neznášam fast-foody teda jeden fast-food je v pohode len že tma sa dá aj normálne najesť nie iba tie vyprážané sprostosti...ale ani tam moc často nechodím...
smrť krčmám s džúboxom...parta, pivo, poldecáky a dobre zafajčená krčma - ideál...a potom hulákať tie naše hity...Dááám si sedum piv a jednu zelenouuuu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
nie, povedzme, že hudobné kluby.
inak v ponuke mi chybaju hudobne cluby..
Nemam rada diskoteky.
jednu taku krcmu poznam aj s boxom, aj s futbalom, aj s biliardom
a zhodou nahod asi tak 1km od domu mojich starych rodicov
@husky u nás taká neni podľa mojich predstáv..samé čupkovské bary s ceckatými 15 ročným šlapkami na obsluhe