najradsej jahodovy... ja som velky maskrtnik.. zjem vselijaky.. nepohrdnem vsak ani ribezlovym v kolacoch... aaa nesmiem azbudnut ze najviac zo svtekeho lubim vyzivy a to uz jedno ake.. jablckove,jahodove,broskynove,... atd.. fuuuuuuhhhh ja maskrtnik velky..
toje fuk zjem vsetky ale len ked su ozaj dobre spravene a domace
prvy krat ked mama robila broskynovy tak sa jej vydaril tak super ze som jedol bez chleba ho len tak polievkovou lyzicou a zjedol som kazdy vecer na posedenie celu 7decovu flasku.a mamka ani nevedela ako a 60kg lekvaru broskynoveho bolo prec
len skoda ze som z tych 60kg lekvaru pribral asi tak 1-2kg a nie viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
slivkovy je naj
Ale ďakujem že si mi to vysvetlil a aj ostatným - vážne som nikdy netušil aký je medzitým rozdiel - len dúfam že to o chvíľu znova nezabudnem (A)
prvy krat ked mama robila broskynovy tak sa jej vydaril tak super ze som jedol bez chleba ho len tak polievkovou lyzicou a zjedol som kazdy vecer na posedenie celu 7decovu flasku.a mamka ani nevedela ako a 60kg lekvaru broskynoveho bolo prec
len skoda ze som z tych 60kg lekvaru pribral asi tak 1-2kg a nie viac