@tasha5 aha mne ktosi kúpil strojček a fakt akože možno je niekde v pivnici schovaný. Žiletky sú oveľa praktickejšie, čo sa všetkého týka, čiže mne to prišla byť úplne zbytočná vec
Kdežto pri epilátore som si síce prvý raz dosť poplakala od bolesti, ale potom to bolo už len lepšie
Fakt by som si namiesto hol. strojčeka kúpila zopár hamburgerov alebo čoho
@strangelady hned som vedela ze ujo epilator bude lepsi ten som chcela vzdy, a strojceky tusim boli neskor na trhu ja som raz skusala este na ZS a to boli take elektrošočiky ale dalo sa prezit
Mne sa tie bodky robia vždy, nech si chĺpky odstraňujem akokoľvek :/ ale takto je to lepšie s epilátorom, spravia sa mi, deň na to zmiznú a nohy mám hladké dlho, čiže som spoko
Epilátor nie je dobrá voľba. Aj ja som takto pred rokom vyberala, ktorý chcem "od Ježiška" a bohužiaľ aj keď som mala trpezlivosť a skúšala som to s ním nakoniec ostal v skrini. On so sebou nesie veľmi veľa nevýhod, ktoré sa nikde nespomínajú. Prvá nevýhoda je samozrejme bolesť. Tá bolesť nikdy neprestane. Áno možno si na ňu zvykneš (MOŽNO) ale určite nie všade. Napríklad pre mňa bolo epilovanie stehien niečo hrozné a znechucovalo mi to celú ďalšiu prácu s tým epilátorom, lebo keď som ho brala do ruky furt som si spomenula ako to bolí. No ale epilátor je aj veľmi nepraktický. So žiletkou prejdeš pár krát a si pripravená ísť. Ale s epilátorom sa musíš prplať veľmi dlho a pomaly chodiť po jednom mieste viac krát. A keď čakáš efekt úplne hladkých nôh tak na to zabudni. Tie najjemnejšie a krátke chĺpky ten stroj nevytrhá. Hoci ich nemusí byť vidno (ALE MOŽE) cítiť ich bude. Nebudú to také tvrdé pichliače ako po holení, ale ja som si úprimne hladkosť predstavovala inak a tá hladkosť, ktorú mi ponúkne epilátor za tú bolesť nestojí. Ďalším problémom je zarastanie chĺpkov. Na to ma pred kúpou epilátoru upozorňovali najviac, ale ja som si hovorila veď si spravím peeling. Tak ti môžem povedať peeling nepomôže. Prvé razy, keď ti ešte budú dorastať aj staré chlpy to možno nebude také zlé, ale potom ti začnú rásť nové jemné chlpy, ktoré väčšinou cez celú vrstvu pokožky neprejdú. Peeling pomôže ale nie úplne, mne stále ostávalo kopec zarastených chĺpkov a keď som to "peelingovala" viac tak som mala tak podráždenú nohu, že na epilovanie už som nemala energiu. A tie zarastené chĺpky vyzerajú naozaj otrasne. Takže celkovo epilátor neodporúčam. Radšej si kúp kvalitný strojček s ktorým sa oholíš do hladúčka a bez vedľajších problémov. Naozaj som ja toto isté pred rokom riešila a bohužiaľ som vyhodila kopec peňazí za zbytočnosť, ktorá leží v skrini. Keď už tak radšej si kupuj vosk a pásiky alebo si robil cukrovú pastu doma. To ti naozaj zaručí hladké nohy, nie ako epilátor A ešte v lete je to strašne nepraktické, pretože najmenšie chĺpky to nevytrhne a musíš čakať kým trochu podrastú. Proste NIE
@ladylolita aach keby si to precitam skor nez som sla von , akurat ten braun som kupila ano uz teraz sa bojimn ked to vidim, ale zas kazda koza je ina, a co somcitala recenzie vacsina spokojnost s nim, a kazda je inak narocna na tu viditelnost .Ze citit to nevadi hlavne ze nebude vidiet . A nad pastou som tiez rozmyslala ,tak kym sa k tomu trebars dostanem tak ho vyuzijem, a v lete bude odlozeny, a bude .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
na tvojom mieste by som radšej zainvestovala a kúpila nejaký drahší
Kdežto pri epilátore som si síce prvý raz dosť poplakala od bolesti, ale potom to bolo už len lepšie
Fakt by som si namiesto hol. strojčeka kúpila zopár hamburgerov alebo čoho
Mne sa tie bodky robia vždy, nech si chĺpky odstraňujem akokoľvek :/ ale takto je to lepšie s epilátorom, spravia sa mi, deň na to zmiznú a nohy mám hladké dlho, čiže som spoko
neboj, dá, držím palčoky