filmy od štúdia PIXAR vo mne vždy zanechajú stopu, keďže sú to krásne filmy s hlbokými myšlienkami hokej 2002,2012, alebo keď sme vyhrali v CZ (futbal) 2:1, od radosti všetko lietalo a ešte by tu bolo pár vecí...
a jeden čerstvý ... bol som teraz v piatok na 5 minút kuknúť na stužkovú, vlastne to bolo ešte pred jej off začatím, jednej triedy z mojej strednej školy ... na mieste kde sme ju mali aj my (pred 3 rokmi) .... úplne, že návrat v čase .... keďže tie prietory, atmosféra, výzdoba, "ovocná pyramída" a čokoládova fontána ... bola úplne ako na našej .... jedna vec je pozerať fotky, alebo dvd, ďalšia - zažiť živú spomienkiu - i love this shit .... proste taká emočná bomba jakú som už dávno nezažil .... potom som mal celý večer taky na nič ---- a pýtal som sa, prečo sa to nedá prežiť ešte raz
ináč bolo to na motely kamenec - kto to pozná vie, že to miesto nemá na východe konkurenciu
no raz ked som bola v druhej triede na zakladnej skole...cely tyzden som hrozne kaslala, rodicia ma vzali do nemocnice, a pametam si tu chvilu,ked doktorka pozerala na snimok a povedala- ma zapal pluc, bude nam tu musiet ostat... nikdy by som si nepomyslela ze na cloveka mozu taketo obycajne slova tak zaposobit- otocila som sa mame aj doktorke chrbtom a v momente mi take slzy vytryskli z oci..doteraz nechapem ako to mohlo na mna tak strasne zaposobit..
Stroskotanec, Hunger Games, Vesničko má Středisková a takmer každý animáč od Disney Stále ich milujem... A potom je tu toho ešte veľa, samozrejme aj iné staré české komédie a aj novšie filmy, no snažila som sa vybrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
do westernu
ku koňom
do kostola
na svadbu
do školy
medzi animátorov do hotela
a ked mi prvýkrát decko v tábore povedalo "nechoď preč, ja ťa chcem domov..."
preskypeovaná noc ... až do rána bieleho
prvé bozkávanie sa
a jeden čerstvý ... bol som teraz v piatok na 5 minút kuknúť na stužkovú, vlastne to bolo ešte pred jej off začatím, jednej triedy z mojej strednej školy ... na mieste kde sme ju mali aj my (pred 3 rokmi) .... úplne, že návrat v čase .... keďže tie prietory, atmosféra, výzdoba, "ovocná pyramída" a čokoládova fontána ... bola úplne ako na našej .... jedna vec je pozerať fotky, alebo dvd, ďalšia - zažiť živú spomienkiu - i love this shit .... proste taká emočná bomba jakú som už dávno nezažil .... potom som mal celý večer taky na nič ---- a pýtal som sa, prečo sa to nedá prežiť ešte raz
ináč bolo to na motely kamenec - kto to pozná vie, že to miesto nemá na východe konkurenciu
Priznávam že ma najprv nenapadlo že myslíš akurát to slovo i keď som nad tým premýšľal. toľko debát okolo jedného J
Hm, asi keď som dočítala Čo koho do toho a Očistný debakel od Enji Rúčkovej.
Teda dvojka nebola až taká super, ale jednotka bola mega.
Z tej knihy som revala asi dva týždne po prečítaní. : )
je to rozkosne strasne