Ahojte Odhodlala som sa kúpiť si svoju prvú zrkadlovku, keďže kompakt ma už nebaví. No neviem sa sama rozhodnúť ktorú si mám vybrať. Jednoznačne by som chcela Canon. Lenže vyberám z pomedzi týchto troch: Canon EOS 1100D Canon EOS 100D a Canon
Z uvedených najlepšie 1200D, za jedno je to v podstate novinka a ako tak pozerám, zlepšená ergonómia a podobne, 1100D je jeho predchodca za jedno, vôbec sa mi nepáči ako je vyrobený a 100D by mi osobne nepasoval do ruky, strašne malý to už radšej nejaké micro Ceny sú takmer rovnaké, potom prípadne 550D, 700D majú tiež super cenu
Výstup nejak netreba porovnávať, asi budeš brať setový objektív aj tak Ak by si si rozmyslela značku, tak nikon D3200 Minule som mal možnosť fotiť s D90 a v ovládaní som bol stratený trochu kedže fotím s c
@sufurky deeo ty si sa ktorým fotil ked si robil také pekné fotky.... inak deeo a jimmmy je tá istá osoba že? si pitchoval ženskej aj za nos ale ty vyzeráš ako člen brutalny pazby fakulty aplikovanych ved .. takže elý čas ked som hovoril že si velkomederský panic som mal pravdu ...
no a vzhladom na tie tvoj zuby sa ty nestaraj o fotaky ale o niečo iné.. cmuQ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Výstup nejak netreba porovnávať, asi budeš brať setový objektív aj tak Ak by si si rozmyslela značku, tak nikon D3200 Minule som mal možnosť fotiť s D90 a v ovládaní som bol stratený trochu kedže fotím s c
V tomto fóre nemáš čo robiť kedže jediný fotoaparát máš je VGA na Nokii
no a vzhladom na tie tvoj zuby sa ty nestaraj o fotaky ale o niečo iné.. cmuQ
@barky si mimo a riadne