@18 tomu ver, iba si robime trochu srandu a on hned musi nam bez doovdu nadavat? akoze co sme mu urobili? preco by nam toto on mal robit? nadavat nam? nechapem :/ nevim ci zaspim
@feklus ale zaspíš len mi to prišlo mega smiešne, že ke´d niekoho tu zotrú pod koberec a hnusne tak nikto nič ale keď je to nevinný žart nadáva furt niekto
za 550 eur toho moc nekupis ale aj ja mam teraz dilemu a asi najlepsi comp co toto splnuje je az okolo 990 eur, sorry bro ale za 550 eur toho moc nenajdes. Ale ak ti mam poradit tak ako ja nekupuj si commp, ja som si zmyslel ze miesto pocitaca na ktorom si o 2 roky n hru na najvysej nezahras. A na compe za 550 eur????!!!!!! co ti *** akoze to vobec. Kup si miesto toho Xbox one co aj s kinectom a aj s dakou hru vide na 500 eur a + ked si to das na TV alebo poriadny monitor s full hd akoze to sa s compom neda porovnat. Ja som si vybral xbox ale mozes aj PS4 je to na tebe.
Neviem ako vy, no včera som kúpil nový počítač za 370 €.
4 jadro 3,9 GHz, 4GB grafika, 8ramka, tera harddisk, pohodlne spustí všetko na čo si zmyslím na vysokých detailoch. Takže kecy o tom, že nekúpim dobrý pc pod 550 euro sú blbosti
Neska sa neoplatí kupovat pc za 550 € lebo tak rychlo napreduje elektronika, ze za rok budeš na vianoce bud upgradovať alebo budeš kupovať nový. Ja som kupovala za 1000+ z » www.realshop.sk/category/pc-tec... Bez urážky ale ked chces mat perspektívu na nove hry atd tak minimálne i5, a 8 gb RAM je už asi optimal, nehovoriac o 2gb grafike. Je blbosť si teda kupiť niečo za menej penazí ked chceš mať 100% zážitok z hry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
4 jadro 3,9 GHz, 4GB grafika, 8ramka, tera harddisk, pohodlne spustí všetko na čo si zmyslím na vysokých detailoch. Takže kecy o tom, že nekúpim dobrý pc pod 550 euro sú blbosti